50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Shampoo

Vi har shampoo af høj kvalitet med botaniske ingredienser. Her er shampoo til alle hårtyper, så vælg en shampoo, som passer til netop dit unikke hår.
32 produkt(er) blev fundet

Shampoo til din hårtype

At vælge den rigtige shampoo kan være svært, det gælder om at finde en shampoo, der er tilpasset til netop din hårtype og dine behov. Uanset om du har tørt hår, skadet hår, farvet hår, fint hår, fedtet hår, problemer med skæl, føler dit hår er glansløst eller helt enkelt vil øget dets volumen, så har vi en shampoo, der passer til dig, og som gør håret rent. Vi har også produkter, der beskytter mod forurening. Vores produkter indeholder naturlige ingredienser fra planteriget, som har en plejende effekt på dit hår. Det er godt at shamponere håret to gange for at være helt sikker på at fjerne alle restprodukter, særligt hvis du bruger stylingprodukter i dit hår. Et andet tip er at afslutte med lidt køligere vand for at beskytte håret, når du bruger din shampoo. Efter brug af din shampoo kan det være godt at bruge en supplerende balsam fra samme serie for at gøre det nemt at rede håret ud og få det til at føles dejlig blødt.