ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Repairing Mask - Ends

Til skadet hår; reparerer i dybden og styrker spidserne. Denne hårkur, som er beriget med økologisk jojobaolie, reparerer skadede hårspidser i dybden og forebygger skader. Hårstråenes struktur styrkes, og håret bliver 20 gange mere slidstærkt*. Spidserne bliver glatte og får deres blødhed og glans tilbage.

Fordele: Letflydende balsamkonsistens uden silikone, hvilket gør, at håret repareres uden at tynges ned.

Anvendelse: Påføres på hårspidserne efter shamponering. Lad den virke i tre minutter og skyl den derefter ud. Denne hårkur kan bruges alene eller sammen med vores tre andre mini-hårkure og hårpeelinger – for en skræddersyet hårpleje, der passer til netop dine behov.

Formel testet underkontrol af hudlæger

Tilfredshedsstudie på konsumenter: 83 % angiver, at håret føles fyldigt** 83 % angiver, at hårfibrene får nyt liv** 79 % angiver, at skaderne mindskes** 83 % angiver, at håret føles glat og blødt** *Instrumentel test **Brugertest på 24 kvinder

Format : Tube

Best.nr.: 17231

Plante information

Økologisk jojobaolie

Reparerer skadede hårspidser

Jojoba er en lille busk, som vokser i ørkenområder. For at sikre sin overlevelse må jojobaen lægge størstedelen af sin energi på frøene, som ved den mindste ydre påvirkning (regn) begynder at spire, så en ny plante får liv. Energireserven består af en flydende voks, der kaldes for jojobaolie, og som er rig på fedtsyrerne omega-6 og omega-9. Olien er vigtig for planten og kaldes for ”ørkenens guld”. Slidt hår har også stor nytte af den, fordi den reparerer og giver næring til hårfibrene.

Økologisk jojobaolie
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUCETYL ALCOHOLSTEARYL ALCOHOLHYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATEBEHENTRIMONIUM CHLORIDEISOPROPYL MYRISTATESIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OILISOPROPYL ALCOHOLPANTHENOLPARFUM/FRAGRANCESTEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINEBENZOIC ACIDPHOSPHOLIPIDSFRUCTOOLIGOSACCHARIDESINULINHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILCITRIC ACIDARGININEPANTOLACTONE10143v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser

Fuldend dit skønhedssritual

opdag sortimentet
OPLEV NATURENS KRAFT I DIT HÅR

Haircare Botanical Solutions

OPLEV NATURENS KRAFT I DIT HÅR

Opdag vores botaniske og sulfatfri* hårplejesortiment med aktive ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt for at tilgodese forskellige hårtyper og behov. Find din perfekte match og lad naturens kraft udfolde sig i dit hår.
*Uden overfladeaktive sulfater

 

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.