50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

HÅRPLEJE

Plej dit hår med botaniske hårplejeprodukter. Sats på den rigtige type af hårpleje til netop din hårtype for at få et velplejet og smukt hår.
59 produkt(er) blev fundet

Botanisk hårpleje

Når du vælger hårpleje, bør du først tage udgangspunkt i din specifikke hårtype, og hvilken effekt du har brug for. Vi har shampoo, balsam, hårkur, styling, treatments og forskellige specialprodukter til netop din hårtype og dit behov. Måske har du brug for hårpleje med fokus på ekstra næring, volumen, reparation eller glans. Eller måske vil du have hårplejeprodukter, som beskytter mod forurening. Uanset hvad du søger, så er alle vores hårplejeprodukter baseret på botanisk skønhedspleje, for at dit hår skal få den bedste pleje, i forhold til hvad det har brug for. At pleje sit hår og sin hårbund med professionelle hårplejeprodukter er af stor vigtighed for at få et velplejet hår, som ser frisk og smukt ud. Ligesom planter suger næring til sig for at vokse, har dine hårstrå brug for næring fra hårrødderne. Vores nye Hair Care-serie indeholder økologisk agave, som giver rigeligt med næring og fugt til hårbunden, for at du skal få en hårpleje, som giver energi og glans.