50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

HÅR

Uanset hårtype eller hvilken effekt dit hår har brug for, så indeholder vores produkter naturlige ingredienser fra planteriget for en plejende effekt.
61 produkt(er) blev fundet

Naturlig hårpleje

For at dit hår skal bevare sin naturlige skønhed, har det brug for omsorg, kærlighed og de rigtige hårprodukter. Uanset om du har glat, krøllet, kort eller langt hår, så har vi produkterne, som passer perfekt til netop dit hår. Vores produkter indeholder naturlige ingredienser fra planteriget, som har en plejende effekt på dit hår. Opdag vores hårsortiment, vi har produkter til alle typer af hår og hårfarver, desuden til en god pris. Vores seneste innovation indeholder fruktaner fra agave, en aktiv ingrediens som aldrig tidligere er blevet brugt inden for kosmetikbranchen. Agaven aktiverer* hårbunden og giver hårrødderne næring, hvilket gør, at håret bliver både stærkere og friskere. Vi har også produkter til dig, som har fint hår, farvet, brunt, blondt eller tørt og sprødt hår, som fx er skadet af solen eller for meget styling. Med øget glans, volumen, forbedret hårstruktur og fylde ser dit hår velplejet og frisk ud. *Tests in vitro