ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Grooming Homme

Uundværlig hudpleje til ham
3 produkt(er) blev fundet
Grooming Homme

Produktserien Grooming Homme er tilpasset til mænd. I sortimentet finder du produkter som barberskum, barberbalsam, ansigtscreme og skægpleje.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Grooming Homme – behagelig hudpleje til mænd

Grooming Homme er en serie med skæg og barberprodukter til mænd. De reducerer følelsen af stramhed og er genfugtende og beroligende. Passer til normal til sart hud.

Yves Rochers forskere inden for skønhed har udvalgt to kraftfulde aktive stoffer, der har 100 % vegetabilsk oprindelse: Økologisk Aloe vera, som har genfugtende egenskaber, og økologisk kamille, som har beroligende egenskaber.

Aloe veraen kommer fra et dyrkningsområde, hvor høsten sker i hånden, og man plukker kun de yderste blade for at sikre plantens videre liv. Produktionen af Aloe vera sker uden bekæmpelsesmidler. Planteaffaldet fra høsten genanvendes som naturlig gødning. Den økologiske kamille er dyrket på vores økologiske marker i La Gacilly og med den allerstørste respekt for såvel huden som jorden.

Opdag vores skånsomme barberplejeprodukter, og vælg mellem forskellige skægplejeprodukter som barberskum, barberbalsam og ansigtscreme, der passer til dig med skæg. Grooming Homme har produkterne, som beskytter din hud og føles virkelig behagelige.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.