50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

PRIS

Med fokus på skønhed fra planteriget finder du den perfekte gave til den rigtige pris hos os. Der er ganske enkelt noget for enhver tegnebog.
47 produkt(er) blev fundet

Forskellige priser på gavetips

Søger du tips til gaver? Vi har et stort udbud af botaniske produkter inden for flere prisklasser. Priserne strækker sig fra ca. 20 kr. til lige under 500 kr. Vælg og vrag blandt alle vores produkter, som du finder under følgende kategorier: makeup, parfume, hår, ansigtspleje, krop samt mænd (produkter tilpasset mænd). Alle produkter indeholder naturlige ingredienser fra planteriget og har forskellige positive egenskaber. Hvorfor ikke satse på for eksempel en dejligt duftende brusegelé? Eller en mild og skånsom fodcreme til fødderne? Du kan også matche flere forskellige produkter i forskellige prisklasser sammen for at skabe et fint gavesæt, som sikkert vil blive værdsat. Hvis du er løbet tør for idéer, så har vi færdige kit, som vi har skabt, for at det skal være nemt at købe en god og værdsat gave. Tjek vores udbud i dag, bliv inspireret og få idéer til, hvad du kan købe som gave i alle prisklasser.