ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Anti-Wrinkle Plumping Night Care

Allerede efter første anvendelse får huden næring, bliver glattere og føles mere fyldig. Den føles fastere, for hver dag der går. Efter 6 uger er selv markerede rynker glattet ud.

Anvendelse: Påfør den bløde creme over hele ansigtet om aftenen. Cremet og fløjlsblød konsistens.

Hvorfor Ice Plant og hyaluronsyre?
Vores biovidenskabelige innovation består af to aktive stoffer, der er af biobaseret oprindelse og har effekt mod rynker:
Ekstrakt af Ice Plant*, som stimulerer den naturlige produktion af hyaluronsyre** for at udfylde rynker***.
Hyaluronsyre, der er af naturlig oprindelse og udvundet via fermentering, og som bidrager til en perfekt genfugtning af huden, og på den måde reducerer rynker og fine linjer.

Vores Ice Plant kommer fra vores agroøkologiske plantager i La Gacilly, hvor den høstes en gang om året, når den er allermest frisk og indeholder den højeste koncentration af aktive molekyler.
Yves Rochers forskere har udviklet en teknik til botanisk kryoekstraktion. Det betyder, at udvindingen af ekstraktet fra vores Ice Plant sker, når den er i frossen tilstand, hvilket gør det muligt at frigøre og koncentrere kraften fra den nyligt høstede plante, idet de aktive stoffer bevares. Denne eksklusive og patenterede metode ligger bag vores nye botaniske ekstrakt, der er 100 % friskt og har alle sine aktive stoffer bevaret. Ekstraktet optages desuden let af huden og er uden konserveringsstoffer. Vores Ice Plant er UEBT-cerificeret****.

Formel testet under kontrol af hudlæger.

*Isurt
**Tests in vitro
***3 patenter i Frankrig
**** The Union for Ethical BioTrade

Best.nr.: 97543

Plante information

Ekstrakt af Ice Plant

Stimulerer den naturlige produktion af hyaluronsyre** for at udfylde rynker***.

Isurt kommer fra vores agroøkologiske plantager i La Gacilly, hvor den høstes en gang om året, når den er allermest frisk og indeholder den højeste koncentration af aktive molekyler.
Yves Rochers forskere har udviklet en teknik til botanisk kryoekstraktion. Det er en ekstraktionsproces, som sker i frossen tilstand, hvilket gør det muligt at frigøre og koncentrere kraften fra den nyligt høstede plante, idet de aktive stoffer bevares. Denne eksklusive og patenterede metode ligger bag vores nye botaniske ekstrakt, der er 100 % friskt og har alle sine aktive stoffer bevaret. Ekstraktet optages desuden let af huden og er uden konserveringsstoffer.

Ekstrakt af Ice Plant
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMYRISTYLMYRISTATEBUTYROSPERMUMPARKII(SHEA)BUTTERPENTYLENEGLYCOLSESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOILBEHENYLALCOHOLACACIASENEGALGUMAMMONIUMACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VPCOPOLYMERMETHYLGLUCOSESESQUISTEARATEMESEMBRYANTHEMUMCRYSTALLINUMEXTRACTAPHLOIATHEIFORMISLEAFEXTRACTPROPANEDIOLSODIUMPOLYACRYLATEHYDROXYACETOPHENONEPARFUM/FRAGRANCEETHYLLINOLEATESODIUMSTEAROYLGLUTAMATE1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYLGLYCOLLECITHINCITRICACIDSODIUMHYALURONATETRISODIUMETHYLENEDIAMINEDISUCCINATEALGINICACIDLINALOOLSILANETRIOLGERANIOLPROPYLGALLATE10959v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Brug

Påfør den bløde creme over hele ansigtet om aftenen. Cremet og fløjlsblød konsistens.

Anmeldelser
opdag sortimentet
Filler Végétal

Filler Végétal

Filler Végétal

Et koncentrat med botanisk effekt, som modvirker rynker

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.