ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

KUNDEKONTO

Jeg vil handle på hjemmesiden men er allerede kunde
Begynd med at oprette en kundekonto. Dette gælder også selvom du allerede er kunde hos Yves Rocher. Du registrerer dig som om du er en ny kunde. Udfyld de obligatoriske felter. Udfra de personlige oplysninger som du oplyser finder vi frem til dit kundenummer i vores kunderegister.
Hvordan opretter jeg en kundekonto?

Du opretter en kundekonto ved at klikke på «opret en kundekonto» som findes på vores hjemmeside eller klik her https://www.yves-rocher.dk/register.

Ifyld dine personlige oplysninger, observer venligst at ordrer kun sendes til modtagere som vi har komplet fornavn på. Du vælger også et hemmeligt password. Bekræft derefter at du vil oprette en kundekonto, klik på «bekræft».

Hvordan ændrer jeg min e-mail adresse eller anden information på min kundekonto?

Log ind på din konto og vælg rubrikken «min kundekonto».Skriv din nye e-mail adresse eller ret det som skal ændres. Ændringen gennemføres når du har klikket «bekræft» OBS: når du ændrer e-mail adressen så ændres dine indlogningsoplysninger også.

Vi sætter pris på at du også kontakter vores kundeservice når du ændrer adresse, e-mail adresse eller andet så vi kan opdatere informationen på dit kundenummer.

Jeg er flyttet og har ændret adressen på min kundekonto
Hvis du laver en adresseændring eller anden ændring på din kundekonto så beder vi dig også kontakte os via e-mail eller telefon så vi kan opdatere informationen på dit kundenummer.
Jeg har forsøgt at logge ind mange gange uden at lykkes og nu får jeg meddelse om at min kundekonto er deaktiveret
Kontakt venligst kundeservice så aktiverer vi din konto og giver dig eventuelt et nyt password.
Jeg har glemt mit password til min kundekonto
Vælg «log ind» som findes øverst på hjemmesiden og vælg «har du glemt dit password?". Skriv din e-mail adresse så sender vi et nyt password til dig.
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.