ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

FAMILLE BIO

ØKOLOGISK CERIFICERET KROPSPLEJE TIL HELE FAMILIEN

6 produkt(er) blev fundet
FAMILLE BIO

Famille BIO er vores økologisk certificerede hud- og kropsplejeserie med aktive ingredienser fra økologisk æble – til hele familien*. Gennem forædlet genbrug, i samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne, tager vi vare på de nærende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv.

*Fra 3 år

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Famille BIO – økocertificeret kropspleje til hele familien

Famille BIO er vores økocertificerede serie til hele familien. De aktive ingredienser giver huden et værdifuldt tilskud af vand, fibre, mineraler og polyfenoler, samtidig med at den får en dejlig duft af æble. Formlen er tilpasset sart hud, uden at den går på kompromis med oplevelse, effektivitet eller resultat.

Vores grundsætning er at drage nytte af naturens ressourcer uden at forstyrre dens balance. De aktive ingredienser fra æble i Famille BIO’s produkter kommer fra forædlet genbrug gennem et samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne. På den måde drager vi nytte af de nærende og velgørende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv og bidrager til skånsomme, fugtgivende og velduftende produkter til hele familien.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.