ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Elixir Botanique

Hud, som stråler af velvære

17 produkt(er) blev fundet
Elixir Botanique

Elixir Botanique beskytter mod den forurening, dit ansigt udsættes for, og forbedrer hudens iltning i dybden. Hudplejeserien passer til alle hudtyper.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Elixir Botanique – virker styrkende mod forurening

Elixir Botanique er hudplejeserien, der beskytter mod forurening. Vælg blandt detoxificerende produkter som dagcreme, natcreme, øjencreme og serum. Forurening, træthed, UV-stråler og stress er alle faktorer, som fremskynder hudens ældning.

Denne velgørende innovation med ingredienser fra planteriget, blev skabt af vores forskere i Bretagne ved en kombination af to naturlige og kraftfulde emner: blomsterkarse og mikroalgen Tetraselmis. Blomsterkarsen bidrager til at forbedre iltningen af hudcellerne og styrker dermed huden i dybden. Mikroalgen stimulerer hudens antioxidative forsvar og hjælper med at beskytte mod skader forårsaget af forurening.
Hudplejeseriens formål er at give dig en friskere hud. Vi anbefaler blandt andet serien til dig, der bor i en større by.

Luftforurening fra ozon, kulmonoxid og kultveilte virker oxiderende på vores celler (forandringer af proteinstrukturer, cellekvælning osv.). For at huden skal kunne bevare sin ungdommelige og strålende glød, er det derfor vigtigt, at man reparerer den, når der opstår skader og beskytter den mod forurening fra det omgivende miljø. Og her er Elixir Botanique et godt valg.

Vegansk*
*Produkt uden animalsk indhold.

 

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.