50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Cuir Vétiver

Herreduftserien Cuir Vetiver, som omfatter EdT og tilhørende brusegelé har dejligt friske noter kombineret med en elegant, sensuel og maskulin dybde.

4 produkt(er) blev fundet

Cuir Vetiver, duftserien til ham

Vi har skabt herreduftserien Cuir Vetiver, som har en frisk, elegant og maskulin dybde. I serien findes en frisk EdT med duft af læder og en tilhørende brusegelé. En virkelig maskulin, let, sensuel og sofistikeret duft. Den elegante friskhed fra vetiver blander sig med caribisk sandeltræ, ceder og varm tonkabønne, som forstærker sensualiteten. Parfumøren Sonia Constant er en spontan kreatør, som bearbejder råvarerne som en skulptør for altid at få de bedste egenskaber frem. Ingredienserne i serien er følgende: essens af vetiver, denne giver en ædel og samtidig rå følelse. Vetiverens elegance byder nemlig på kontraster mellem varmt og koldt, jordagtigt og skovagtigt, kraftfuldt og subtilt. Den er kombineret med essens af caribisk sandeltræ. Træet giver varme skovtoner med tydelige indslag af læder og tilfører duften både styrke og dybde. Den tredje ingrediens i Cuir Vetiver er absolut af tonkabønne. Denne giver en blanding af pudrede vanilje- og mandeltoner, der giver en blød varme og dybde.