Makeupsvamp
Zoom ind på produktet
Tools and Accessories

Makeupsvamp - Ergonomisk facon

Makeup Sponge 2 in 1

Et uundværligt redskab til at opnå et professionelt resultat i to enkle trin. Makeupsvampens bløde, fleksible materiale tilpasser sig alle former for foundation – både flydende og cremede – og giver en jævn, fin finish. Takket være den ergonomiske facon er det nemt at lægge den rigtige mængde foundation på ansigtets forskellige områder. Den spidse ende kan du bruge på besværlige steder, som næsefløje og under øjnene, mens den afrundede ende bruges til at jævne farven ud for et naturligt resultat. Passer også til sart hud, idet den er helt uden latex.

- Brug den spidse ende til at dække rødme eller små ujævnheder med foundation.
- Den flade ende af svampen bruger du for at opnå et naturligt, jævnt resultat. Put lidt foundation på svampen og påfør den i hele ansigtet med små cirkelbevægelser, fra midten og udad.

Tips: For bedre dækning, brug bløde, duppende bevægelser, når du påfører din foundation. Hvis du ønsker et mere naturligt, transparent resultat kan du i stedet stryge let over huden med svampen.
Glem ikke at gøre din Makeup Sponge 2 in 1 ren, hver gang du har brugt den. Brug lidt lunkent vand og en mild shampoo. Lad den derefter lufttørre.
kr79,00
image-40616

REF : 40616
:
På lager

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling