Ha det godt
Håndpeeling
Zoom ind på produktet
Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: ekstrakt af arnica fra økologisk avl, jordbærkerner, pulver af abrikoskerner, rapsolie.
vetiver
Arnica
Da vi for mange år siden lancerede vores storsælgende håndplejeserie, anvendte vi medicinplanten Arnica Montana fra Schwarzwald-skoven i Tyskland. Planten er siden da blevet mere og mere sjælden, hvorfor vi i 1995 gik over til at anvende Arnica Chamissonis, der dyrkes i vores økologiske plantager i La Gacilly. Denne smukke blomst har vist sig at have meget gode beskyttende egenskaber mod ydre påvirkninger.
Botanical Expertise Hands

Håndpeeling

Exfoliating Botanical Care Oil

Et minuts ren luksus for hænderne! Denne dybdevirkende peelingolie gør underværker for tørre, ru hænder. Olien genfugter og tilfører næring, mens jordbærkerner giver en 100 % naturlig, skånsom eksfoliering. Økologisk arnica beskytter mod ydre påvirkninger. Det er bare at massere ind og skylle af – så bliver hænderne øjeblikkelig vidunderligt bløde og glatte.

Påfør en klat på tørre hænder og masser ind i mindst 1 minut. Skyl derefter af i lunkent vand. Gentag 1 til 2 gange om ugen.
kr119,00
image-58916

REF : 58916

Tube: 75 ml

Produktet er udsolgt