Du kan også prøve...
Fodbalsam
Mere info
picto--50%
kr59,00 Normalpris
kr119,00

REF : 01406
:
pris per 1 l: kr1.180,00
LÆG I INDKØBSKURVEN  

 
Kropslotion, koncentrat
Zoom ind på produktet
yves rocher
SHEASMØR
Sheasmørret fra Mali er resultatet af et unikt eventyr, som sammenfører Yves Rocher med vigtige samarbejdspartnere og lokale grupper på Mali. Sammen har de udviklet en serie med økologisk sheasmør, der er udvundet med helt sporbare og åbne, holdbare produktionsmetoder.
Botanical Expertise - Body

Kropslotion, koncentrat

100% Organic Shea Butter – Intense Repair Concentrate

Dybdevirkende pleje til rigtigt tørre områder: Et koncentrat af 100% økologisk sheasmør, som øjeblikkeligt reparerer og blødgør tør og revnet hud.
Påføres på de tørreste områder (albuer, knæ, hænder, fødder), så ofte, som det behøves.

Dette produkt indeholder 100% sheasmør, hvilket adskiller det fra traditionelle cremer. Smørret er ikke helt jævnt, men indeholder små krystaller, som forsvinder ved påføring. Varm forsigtigt en lille klat i hånden og lad det reparerende smør virke på dine tørreste områder.Sporbart, økologisk og Fairtrade-mærket sheasmør!

Vores sheasmør kommer fra Vestafrika, hvor vi sammen med samarbejdspartnere har **udviklet et sporbart, økologisk certificeret og Fairtrade-mærket dyrkningsområde.

** Vi påvirker ikke med moderne maskiner, men respekterer det arbejde, som kvinderne traditionelt har udført i hånden i hundredvis af år. Vi garanterer en vis købsmængde hvert år, og vi sørger desuden for, at kvinderne og deres børn får uddannelse, hvilket fører til økonomisk udvikling for hele lokalbefolkningen. Yves Rocher har også finansieret en produktionsenhed på 5000 m² i Bougouni, Mali, hvor kvinderne leverer de nødder, der bruges til fremstilling af sheasmør.

For hvert Kropslotion planterer Yves Rocher et træ i kampagnen Plant for the Planet.
Læs mere på: https://www.yves-rocher-fondation.org/en/
kr199,00
image-63620

REF : 63620

Krukke: 45 ml pris per 1 l:  kr4.422,22

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 150,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling