Ha det godt
Massageolie
Zoom ind på produktet
Tradition de Hammam

Massageolie - Næringsrig arganolie, 100 ml

Oriental Massage Elixir

Denne massage-eliksir fra Orienten forener økologisk næringsrig arganolie med økologisk essentiel rosenolie, som altid har været værdsat for deres beroligende egenskaber. Varm først olie mellem hænderne, som man gør det i Orienten, og masser derefter olien ind i huden. Begynd med fødderne, fortsæt derefter op langs ryggen, derefter fra maven op til nakken med langsomme bevægelser. Din hud får et smukt, silkeblødt udseende, den har fået næring. Den udsøgte duft fra massageolie fra Orienten trænger ind i huden og følger dig hele dagen.

Arganolien har altid været værdsat, fordi den er så utroligt velgørende for huden.
Den er også en af de hemmeligheder,som de orientalske kvinder har bevaret bedst. Arganfrugterne tørres i solen, derefter fjernes frugtkødet og kernerne samles ind. Udvindingen af denne 100 % økologisk olie foregår i Marokko og udføres håndværksmæssigt fortsat i vore dage. Yves Rocher har i sin forskning udvalgt denne olie for at kunne tilbyde dig alle disse gode, opbyggende og næringsrige egenskaber i ren form.

- Dermatologisk testet.
- Vegetabilske bestanddele: økologisk arganolie, økologisk essentiel rosenolie, kopraolie, solsikkeolie, ricinolie og majsolie.

+: En ambraduftende sammensat olie for en omfattende kropsmassage. Den er beriget med økologisk essentiel rosenolie og indhyller generøst din hud med en aura af skønhed og renhed.
picto--39%
kr159,00 Normalpris
kr259,00
image-71283

REF : 71283
:
På lager
Flaske: 100 ml pris per 1 l:  kr1.590,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling