Seve
Skintonic
Zoom ind på produktet
sav
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET
SAFT FRA PLANTERIGET, SOM INDKAPSLER FUGTEN
Saft fra ahorn og blå agave har vist sig at have fantastiske fugtbindende egenskaber. Derfor har Yves Rochers forskere inden for Skønhed fra planteriget valgt at bruge den i frugtplejeserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterede vegetabilske emne, betaine, indkapsler saften store mængder fugt i huden, hvilket giver en varig, intensiv fugttilførsel (test in vitro) Fugten trænger ned i dybden af huden, gennem alle overhudens lag – selv de mest udtørrede*. Resultatet er en fyldigere, godt gennemfugtet hud, som stråler af skønhed.


*Test in vivo gennem Raman-spektroskopi

Saft fra planteriget indkapsler fugten og har evnen til at trænge ind i samtlige af overhudens lag.Den saft vi bruger, er desuden udvundet med en naturlig metode.


Hydra Végétal

Skintonic

Hydrating Toner – Normal to Combination Skin

En frisk, fugtgivende skintonic, som fjerner de sidste rester af urenheder og gør huden frisk med en fornyet vitalitet, energi og udstråling. Huden afbalanceres og forberedes til den efterfølgende ansigtspleje. Ahornsaft og troldnøddeekstrakt hjælper med at fugte huden i dybden for at give en blød, skøn følelse.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: ahornsaftekstrakt og økologisk troldnøddeekstrakt.
picto-best picto-maxPercentSavedExceeded
kr49,00 Normalpris
kr99,00
image-33247

REF : 33247
:
På lager
Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr245,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling