Renseservietter
Zoom ind på produktet
Kamille
Hvordan bevarer man hudens blødhed? Dette er et spørgsmål, som forskere inden for skønhedspleje har stillet sig selv i mange år. Yves Rochers laboratorier er kommet frem til, at svaret er: kamille. Plantens genialitet er dens tiltrækningskraft, og takket være sine velkendte beroligende og blødgørende egenskaber har kamille været brugt i Yves Rochers hudplejeprodukter siden 1964. Vores forskere inden for Skønhed fra planteriget har udvalgt en kamilleart i la Gacilly, som er særligt rig på aktive stoffer. Kamille indgår i produkterne i serien Pure Calmille, der bidrager til at gøre huden blød, glat og behagelig, samtidig med at den dufter lige så mildt og dejligt som blomsten selv.

I 1964 skabte Yves Rocher for første gang skønhedsprodukter, som indeholdt kamille. På vores marker i La Gacilly i Frankrig dyrker vi i dag kamille for dens blødgørende og beskyttende egenskaber*. *Tests in vitro på kamilleekstrakt

BRUGSRÅD:
Påføres morgen og aften på ansigt, øjne og hals. Luk pakken omhyggeligt efter hver brug. Må ikke bruges på læberne.
Pure Calmille

Renseservietter - fjerner makeuprester

Ultra Soft Facial Cleansing Wipes

Praktiske servietter, som renser huden og fjerner makeuprester. Perfekt på rejsen!

- Testet under kontrol af hud- og øjenlæger.
- Indeholder ikke farvestoffer, mineralolie eller parabener.
- Indeholder mere end 93 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Kamille
Bæredygtig plantehåndtering, som fører til øget respekt for naturen

Yves Rocher er meget omhyggelig med at sikre planternes sporbarhed og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 grundprincipper:

1. At høste på en ansvarlig måde
Kamillen bruges for sine beroligende og blødgørende egenskaber og er en af de planter, som siden 1979 er blevet dyrket af Yves Rocher på virksomhedens oprindelige marker i La Gacilly i Frankrig.

2. At respektere naturen
Ligesom Yves Rochers øvrige planter dyrkes kamille i La Gacilly efter økologiske metoder med naturlige gødningsmidler og dyrkningsjord, som er rig på kvælstof, hvilket fremmer planternes vækst.

3. At beskytte planteriget
Frøenes oprindelse og kamillens høstperiode er nøje fastsat af vores forskere inden for Skønhed fra planteriget for at få det optimale indhold af virksomme stoffer, samtidig med at respekten for den biologiske mangfoldighed bevares.
picto--51%
kr39,00 Normalpris
kr79,00
image-24078

REF : 24078
:
På lager
Æske: 20 servietter

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling