Serum
Zoom ind på produktet
30 eksklusive olier + olie fra 1.000 roser
macadamia, raps, sesam, oliven, ris, pistacie, majs, babassu, saflor, mango, ricinus, kamelia, hasselnød, argan, sød mandel, natlys, solsikke, jojoba, dodder, valnød, hyben, abrikos, kokosnød, fersken, tidsel, bomuldsblomst, Limnanthes douglasii (spejlægsblomst), avokado, andirobanød, kopra.
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET30 EKSKLUSIVE OLIER
Med tiden fornyer huden sig ikke i samme takt som tidligere, og lipiderne i overhuden mindskes. Overhuden bliver tyndere, mere tør og mister sin blødhed, hvilket gør, at rynkerne bliver væsentligt tydeligere. Det er lykkedes for vores eksperter at afkode de vegetabilske oliers genialitet. Olierne, som ligger beskyttet i frøkernen, er en sand næringskilde, som giver energi og liv til en ny plante. Eksperterne har udvalgt 30 eksklusive olier, som har virkelig gode anti-age-egenskaber, og har beriget olierne med et unikt olieekstrakt af 1.000 roser, som assimileres perfekt med huden og genopbygger den*.
*Test in vitro

Vores unikke række af eksperter, helt tilbage fra 1959, har udvalgt 30 eksklusive vegetabilske olier med egenskaber, der virker mod alderstegn. Nu har de beriget denne hudpleje med en olie af 1.000 roser, som er rig på komponenter, der er vigtige for hudens opbygning*.*Test in vitro

79 %* af kvinderne oplevede en intensivt nærende og cellefornyende effekt

*Tilfredshedstest udført på 102 kvinder i 4 uger.
BRUGSRÅD:
Påføres morgen og aften på hele ansigtet og på en helt ren og tør hud: Masser forsigtigt nogle dråber ind i huden fra midten af ansigtet og udad.
1 – Tryk en gang på den øverste brune del af pipetten.
2 – Giv slip, så serummet suges op i pipetten.
3 – Tryk derefter let for at dryppe den ønskede mængde ud.
Riche Crème med 30 eksklusive olier

Serum - Næring mod rynker, 30 ml

Beauty Elixir of 100% Botanical origin

Et koncentrat af nærende, dybdevirkende olier, som reaktiverer hudens naturlige udstråling og udglatter linjer og rynker. Allerede ved påføringen får huden straks en helt ny fløjlsagtig blødhed og et strålende skær, og efter blot en måneds brug har cremen en intensivt nærende og cellefornyende effekt. Bruges alene eller som et serum.
picto--50%
kr219,00 Normalpris
kr439,00
image-84034

REF : 84034
:
På lager
Pipetteflaske: 30 ml pris per 1 l:  kr7.300,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling