Natkur
Natkur
Zoom ind på produktet
4G vegetabilske stamceller
yves rocher
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET® :
4. generatIons vegetabIlske stamcellerI hjertet af alle planter finder man vegetabilske stamceller. De har en utrolig evne til at forny sig selv - og endda også vores hud. Stamcellerne aktiverer et signal, der booster hudens cellefornyelse og styrker strukturerne for kollagen og hyaluronsyre(1).Yves Rochers forskere har udviklet en unik, patenteret(2) udvindingsproces, der bevarer stamcellerne intakte for maksimal effekt. Det er denne proces, som gør dem til 4. generations (4G) stamceller. Hvert hudplejeprodukt i serien Anti-Age Global indeholder over 100.000 vegetabilskestamceller og giver et totalt forsvar mod alle alderstegn.(1)Test in vitro (2)Patent i Europa
*Tests in vitro
Anti-Age Global

Natkur - Mod alle alderstegn, 28 ml

The Complete Anti-Aging Cure

Tag skønhedssøvnen til et nyt niveau! Det er i nattetimerne, at huden arbejder mest intensivt med at forny sig. Det er også på dette tidspunkt, at den er mest modtagelig for anti-age-pleje. The Complete Anti-Aging Cure er en 28-dages kur, der forener kraften hos vegetabilske 4G-stamceller med andre aktive anti-age-stoffer, som her er i en ekstra høj koncentration. For hver uge, der går, boostes hudens naturlige cellefornyelse, samtidig med at udstrålingen reaktiveres, og rynkerne reduceres. Efter 28 dage føles huden mærkbart glattere, fastere og mere ungdommelig.

Påføres i ansigtet om aftenen før natcremen i 28 dage. Gentag kuren 2 til 3 gange om året. En flaske svarer til en uges forbrug.
picto--60%
kr291,60 Normalpris
kr729,00
image-15713

REF : 15713

Flaske: 28 ml pris per 1 l:  kr10.414,29

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling