Dagcreme
Zoom ind på produktet
30 eksklusive olier + olie fra 1.000 roser
macadamia, raps, sesam, oliven, ris, pistacie, majs, babassu, saflor, mango, ricinus, kamelia, hasselnød, argan, sød mandel, natlys, solsikke, jojoba, dodder, valnød, hyben, abrikos, kokosnød, fersken, tidsel, bomuldsblomst, Limnanthes douglasii (spejlægsblomst), avokado, andirobanød, kopra.
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET30 EKSKLUSIVE OLIER
Med tiden fornyer huden sig ikke i samme takt som tidligere, og lipiderne i overhuden mindskes. Overhuden bliver tyndere, mere tør og mister sin blødhed, hvilket gør, at rynkerne bliver væsentligt tydeligere. Det er lykkedes for vores eksperter at afkode de vegetabilske oliers genialitet. Olierne, som ligger beskyttet i frøkernen, er en sand næringskilde, som giver energi og liv til en ny plante. Eksperterne har udvalgt 30 eksklusive olier, som har virkelig gode anti-age-egenskaber, og har beriget olierne med et unikt olieekstrakt af 1.000 roser, som assimileres perfekt med huden og genopbygger den*.
*Test in vitro

Vores unikke række af eksperter, helt tilbage fra 1959, har udvalgt 30 eksklusive vegetabilske olier med egenskaber, der virker mod alderstegn. Nu har de beriget denne hudpleje med en olie af 1.000 roser, som er rig på komponenter, der er vigtige for hudens opbygning*.*Test in vitro

90 %* af kvinderne oplevede en intensivt nærende effekt *Tilfredshedstest på 105 kvinder efter 4 uger.
Riche Crème med 30 eksklusive olier

Dagcreme - Udglatter rynker, giver næring, 50 ml

Comforting Anti-Wrinkle Day Cream

En fløjlsblød dagcreme, som opbygger hudens smidighed, udglatter rynker og giver intensiv næring. Huden bliver øjeblikkelig blød, smidig og glat som silke. Når huden får et godt tilskud af næring i længere tid, genopbygges den og bliver stærkere og føles behageligere.
picto-best picto--50%
kr189,00 Normalpris
kr379,00
image-41047

REF : 41047
:
På lager
Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr3.780,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling