Micellevand - Fugtgivende, normal og kombineret hud, 390 ml
Zoom ind på produktet
Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: lønsukker, plantesaft fra økologisk agave, betain og økologisk troldnøddevand.
sav
INNOVATION SKØNHED FRA PLANTERIGET
SAFT FRA PLANTERIGET, SOM INDKAPSLER FUGTEN
Saft fra ahorn og blå agave har vist sig at have fantastiske fugtbindende egenskaber. Derfor har Yves Rochers forskere inden for Skønhed fra planteriget valgt at bruge den i frugtplejeserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterede vegetabilske emne, betaine, indkapsler saften store mængder fugt i huden, hvilket giver en varig, intensiv fugttilførsel (test in vitro) Fugten trænger ned i dybden af huden, gennem alle overhudens lag – selv de mest udtørrede*. Resultatet er en fyldigere, godt gennemfugtet hud, som stråler af skønhed.


*Test in vivo gennem Raman-spektroskopi

Saft fra planteriget indkapsler fugten og har evnen til at trænge ind i samtlige af overhudens lag.Den saft vi bruger, er desuden udvundet med en naturlig metode.


Hydra Végétal

Micellevand - Fugtgivende, normal og kombineret hud, 390 ml

2 in 1 Cleansing Micellar Water

Et frisk 2 i 1-rensevand, der renser effektivt og fjerner makeup. Huden bliver perfekt renset og genfugtet.

Hvordan virker Eau Micellaire?
Eau Micellaire er en betegnelse for en bestemt type renseprodukter, som er baserede på små mikropartikler, der ligesom en magnet tiltrækker snavs og derved fjerner urenheder fra huden.

Vores forskere inden for Skønhed fra planteriget har udvalgt Carpobrotus edulis (middagsblomst) for dens evne til at opfange vand og bevare det i sine blade.Den eksklusive ekstrakt, det cellulære vand, aktiverer genfugtningen og hjælper med lagre* vand, bevare* det i lang tid, så huden længe forbliver genfugtet.
*Tests in vitro. Patentansøgt i Frankrig.

Påføres morgen og aften i hele ansigtet, omkring øjnene og på halsen med en vatrondel.

- Testet under kontrol af hud- og øjenlæger
- Indeholder ikke farvestoffer, mineralolie og parabener.
- Indeholder over 99 % ingredienser af naturlig oprindelse.

Carpobrotus edulis (middagsblomst)
Bæredygtig plantehåndtering, som leder til øget respekt for mennesker og natur.

Yves Rocher lægger stor vægt på at sikre planternes sporbarhed, og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 grundprincipper:

1. AT HØSTE PÅ EN ANSVARLIG MÅDE
Carpobrotus edulis er meget modstandsdygtig og formerer sig let. Den har derfor spredt sig over store områder fra kysten ved Atlanterhavet og Middelhavet. Men Yves Rochers laboratorier har siden 2012 valgt at bruge Carpobrotus edulis fra sine egen plantager i Bretagne, hvor varemærket en gang i tiden blev grundlagt.

2. AT BESKYTTE PLANTERIGET
Ved hjælp af agronomiske og fytokemiske studier er vi kommet frem til det bedste høsttidspunkt og udvindingsprocessen. Derfor kan vi, efter kun seks måneder i drivhus, høste de spæde skud, der er fyldt med cellulært vand, før planten begynder at blomstre. For at bevare den høje kvalitet sendes den friske plante derefter direkte til udvindings-laboratorierne i nærheden af plantagerne. Det cellulære vand, som er rigt på aktive molekyler, udvindes derefter via helt naturlige processer.

3. AT RESPEKTERE NATUREN
Dyrkningen i drivhus betyder, at Yves Rocher kan kontrollere plantens udvikling og skabe de bedste forudsætninger for, at den vokser og formerer sig.
picto--41%
kr99,00 Normalpris
kr169,00
image-01214

REF : 01214
:
På lager
Pumpeflaske: 390 ml pris per 1 l:  kr253,85

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling