Lusern
Dagcreme
Zoom ind på produktet
yves rocher

KONSTATERET EFFEKT
Effektivitet mod alderstegn: 78 %

*Videnskabelig test – Mindskning af alderstegnenes dybde med gennemsnitligt 10,7 % målt på 78 % af kvinderne efter en måned
yvesrocher
EN HUDPLEJE, SOM TAGER HENSYN TIL NATUREN
Yves Rochers forskning har ført til, at ekstrakt af økologiske lucernefrø er blevet udvalgt til at modvirke fremtrædende tegn på ældning. Dette effektive, aktive emne mod alderstegn har et højt indhold af mono- og oligosakkarider. De genskaber hudens kollagen* og gør huden som ung igen: den fornyes, beskyttes og får nyt skær.(*Tester in vitro)
• Mere end 98 % naturlig formel.
• Formlen indeholder op til 85 % økologiske vegetabilske ekstrakter. Indeholder ikke ekstrakter med oprindelse fra petrokemi, silikone, parabener eller syntetiske farvestoffer.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: Ekstrakt af lucerne, aloe vera-gelé, sheasmør, kakaosmør, sesamolie, jojobaolie og ekstrakt af morgenfrue.
Lifting Bio

Dagcreme

Anti-Wrinkle Day Care

Vælg en hudpleje, som tager hensyn til naturen, samtidigt med at den giver helt tydelige, synlige anti-age-resultater. Ekstrakt af økologisk lucerne genskaber hudens kollagen og har en tredobbelt anti-age-effekt: Huden udglattes, beskyttes og får nyt skær.

Denne lette dagcreme med aktive, økologisk dyrkede ingredienser giver en synligt udglattende effekt på alderstegn. For hver dag, der går, får huden øget modstandskraft, forbedret spændstighed og et klarere skær. Den milde, skønne duft er helt naturlig og er en fin påmindelse om alle de økologiske planteekstrakter, som indgår i formlen.

Produktets +: Certificeret af ECCOCERT – et miljøvenligt valg, som indebærer mindre og mere miljøvenligt emballagemateriale, trykt med vegetabilsk farve, samt kompensation for kuldioxidemission som en del af kampen mod den globale opvarmning.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: Ekstrakt af lucerne, aloe vera-gelé, sheasmør, kakaosmør, sesamolie, jojobaolie og ekstrakt af morgenfrue.
98,9 % af alle ingredienserne har naturlig oprindelse.
36,2 % af alle ingredienserne kommer fra økologisk landbrug.
100 % naturligt duftemne

Brugsråd: Den lette konsistens optages hurtigt af huden. Påfør en klat creme på størrelse med en hasselnød i ansigtet hver morgen.

Økologisk certificeret
picto--20%
kr119,00 Normalpris
kr149,00
image-77931

REF : 77931
:
På lager
Krukke: 50 ml pris per 1 l:  kr2.380,00