Ansigtsmaske
Zoom ind på produktet
yves rocher
APHLOIA
Denne busk, som vokser i Madagaskars højland, er blevet udvalgt for sine exceptionelle reparerende og beskyttende egenskaber. Den har en enestående evne til at reparere sin egen bark, og i sine blade lagrer den et naturligt molekyle, som giver den effektiv beskyttelse mod ydre angreb. Ved hjælp af en eksklusiv, innovativ og 100 % naturlig udvindingsproces har vores forskere skabt en ultrakoncentreret ekstrakt med dette aktive molekyle, og den tilfører huden al den kraft, der findes i denne plante, samtidig med at man bevarer dens integritet. Den ultrakoncentrerede ekstrakt af aphloia trænger ind og spreder sig i hudens forskellige lag for en optimal og effektiv hudpleje.

EFFEKT
Huden kan umiddelbart lettere ånde* og bliver glattere for 95 % af kvinderne**

*Tilfredshedstest på 103 kvinder i løbet af 28 uger.
**Klinisk studie udført på 19 kvinder.
BRUGSRÅD:
Påføres i et generøst lag over hele ansigtet. Undgå området omkring øjnene. Lad produktet virke i 5 til 10 minutter og fjern derefter det overskydende med en vatrondel.

Påføres to gange om ugen.

Skal ikke vaskes af.
Elixir Jeunesse

Ansigtsmaske

Detoxifying Flash Mask

Detoxificerer huden og befrier den for forureningspartikler, så den får mere udstråling og træthedstegn reduceres.

Forurening, UV-stråler, træthed, stress er alle faktorer, som fremskynder hudens ældning. Den ultrakoncentrerede ekstrakt af aphloia assimileres naturligt af huden og agerer mod de negative effekter, som fremskynder ældning, dette sker takket være en dobbeltvirkende effekt: Den reparerer* og beskytter huden mod forurening*.

*Tests in vitro

- Testet under kontrol af hudlæger.

- Indeholder mere end 91 % ingredienser af naturlig oprindelse.

- MED en ultrakoncentreret ekstrakt af aphloia, som assimileres naturligt af huden og er fremstillet ved hjælp af en 100 % naturlig udvindingsproces – patent i Frankrig. Denne aktive ingrediens kommer fra et dyrkningsområde på Madagaskar, hvor virksomheden udøves med respekt for miljøet.

- UDEN mineralolie, silikone, farvestoffer og parabener.

- Karton fra bæredygtigt dyrkede skove.

- Aktiv ingrediens fra et udvalgt dyrkningsområde på Madagaskar, hvor man værner om naturen.

APHLOIA

BÆREDYGTIG PLANTEHÅNDTERING, som leder til øget respekt for mennesket og naturen.
Vi på Yves Rocher lægger stor vægt på at sikre planternes sporbarhed, og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 GRUNDPRINCIPPER:

1. AT HØSTE PÅ EN ANSVARLIG MÅDE
Yves Rocher henter sin aphloia fra en lokal virksomhed i regionen Moramanga på Madagaskar. Virksomheden tager stort hensyn til arbejds- og levevilkår for sine medarbejdere.

2 AT BESKYTTE PLANTERNE, FOR AT BEVARE NATURENS RESSOURCER
80 % af den aphloia, som bruges i Yves Rochers laboratorier, høstes af kvinder, der er uddannet i den følsomme plukning af bladene. Plukningen sker således udelukkende i hånden og kun fra oktober til april, under regntiden, for at bladene lettere skal kunne gendannes.

3 AT TILGODESE LOKALBEFOLKNINGEN
Varemærket Yves Rocher støtter sin leverandør ved at deltage i finansieringen af industriel udrustning. Formålet med dette er at gøre det muligt, at vores samarbejdspartner i fremtiden kan forvandle planterne til ekstrakter lokalt og på den måde øge den merværdi, som skabes på stedet.

Vores daglige liv forløber i hurtigere og hurtigere tempo, og vi udsætter os for nye belastninger, som for eksempel forurening. Dette fremskynder hudens ældning. På Yves Rocher ønskede vi at finde en effektiv, vegetabilsk løsning, som reparerer huden og beskytter den mod disse skadelige effekter. Den naturlige ældning er en uundgåelig fysiologisk proces. Den ungdommelige huds bestandighed, gældende alt fra dens hudbarriere til dens kollagenstruktur, er stort set forudbestemt allerede fra fødslen. Vores livsstil, vaner og det miljø, vi lever i, fremskynder ældningen og mangedobler tidens skadelige effekter på kroppen og specielt på huden. Synlig forurening, som du kan se på vatrondellen, når du fjerner makeup om aftenen, forhindrer huden i at ånde fuldt ud. Men forureningens skadelige effekter kan også være usynlige … Luftforurening i form af ozon, kulmonooxid og kvælstofoxid virker direkte eller indirekte oxiderende på vores celler (forandringer af proteinstrukturer, kvælning af celler etc.). For at huden skal kunne bevare sin ungdommelige og smukke udstråling, er det derfor vigtigt, at man beskytter den mod forurening fra det omgivende miljø og reparerer den, når der opstår skader.

For hvert Ansigtsmaske planterer Yves Rocher et træ i kampagnen Plant for the Planet.Læs mere på: https://www.yves-rocher-fondation.org/en/
picto--52%
kr159,00 Normalpris
kr329,00
image-20266

REF : 20266
:
På lager
Flaske: 75 ml pris per 1 l:  kr2.120,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling