Shampoo til brunt hår
Shampoo til brunt hår
Zoom ind på produktet
Kastanje
Vores forskere inden for Skønhed fra planteriget har opdaget, at ekstrakt af kastanjetræets blade er et naturligt farvestof. Kastanje er rig på tanniner, der giver nyt liv til brune hårtoner, og bladene høstes på vores egne marker i La Gacilly eller af vores lokale samarbejdspartnere.
Påføres i fugtigt hår. Skylles omhyggeligt ud.
Botanical Expertise - Hair

Shampoo til brunt hår, 200 ml

Brown Highlights Shampoo

Fremhæv og giv liv til de skønne varme toner i brunt hår med kastanjeekstrakt. Fungerer lige godt på både naturligt og farvet hår. Håret får mere glans, smukkere toner og bliver let og smidigt.

Formlen er testet under kontrol af hudlæger.
Indeholder mere end 97 % ingredienser af naturlig oprindelse.
Indeholder en farvende naturlig ingrediens.
Flaske af genbrugsglas, som kan genvindes.
Uden silikoner og parabener.

KASTANJE
BÆREDYGTIG PLANTEHÅNDTERING, SOM FØRER TIL ØGET RESPEKT FOR NATUREN
Yves Rocher er meget omhyggelig med at sikre planternes sporbarhed, og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 grundprincipper:

1. AT HØSTE PÅ EN ANSVARLIG MÅDE
Kastanjens største styrke? Den er modstandsdygtig og kan overleve i næringsfattige, sure og tørre områder.
Kastanjen er også meget anvendelig. Mest kendt er måske, at man bruger træet og de næringsrige frugter, men faktum er, at bladene, som er rige på tanniner, også bruges for sine farvende egenskaber. De kastanjeblade, som vi bruger, kommer fra træer, der vokser helt naturligt, uden nogen kemikalier, i det område, hvor vores varemærke en gang blev grundlagt, i La Gacilly i franske Bretagne.

2. AT BESKYTTE PLANTERIGET
Bladene høstes i hånden af Yves Rochers dyrkningsteam i slutningen af juni, når de er sprunget helt ud, og før træet begynder at bære frugt. Vores team sørger omhyggeligt for kun at plukke blade fra friske træer og tager aldrig mere end en tredjedel af løvet. På den måde svækker man ikke træet, men er sikker på at de kan opbygge sine reserver til vinteren, hvilket garanterer en bæredygtig udnyttelse af kastanjetræet.

3. AT RESPEKTERE NATUREN
Efter høsten tørres bladene og males derefter, så man kan udvinde taninnerne, der er kendt for sine farvende egenskaber. Vores forskningseksperter inden for Skønhed fra planteriget har udvalgt et helt naturligt ekstrakt uden konserveringsmidler for at værne om naturen.
kr69,00
image-70268

REF : 70268

Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr345,00

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling