Parfumeret brusegelé
Parfumeret brusegelé
Parfumeret brusegelé
Zoom ind på produktet
Comme une Évidence

Parfumeret brusegelé - Mon Évidence, rose, 200 ml

Mon Évidence - Shower Gel

En rosenduft med topnoter af frisk mandarin, som giver en følelse af energi og glæde. Disse noter afbalanceres og skaber en perfekt harmoni med varm vanilje og kraftfuld patchouli.

”I naturen kan vi hente ny energi og få en følelse af fuldkommenhed. Vi har ønsket at skabe en parfume, som minder om dette. En parfume, med vibrerende og varmende duftnuancer, til at finde sit indre jeg. Friskheden fra mandarin og den sensuelle femininitet fra damascenerrose blandes med sødmen fra vanilje og den kraftfulde duft fra patchouli. Mon Évidence er som et åndedrag, en følelse af fuldendelse.”
Annick Menardo og Olivier Cresp, parfumører

Chypre Frugtagtig

Mandarin
En frugtnote for en tydelig friskhed

Damascenerrose
En fyldig blomsternote, som giver femininitet

Vanilje
En varm note for en sensuel følelse

Patchouli
En note, der fører tankerne til dybe skove

Karton fra bæredygtigt dyrkede skove.
Låg i PEFC™-certificeret asketræ.
Flaske og emballage, som kan genvindes. Kildesorteres.

- Ekstrakt af mandarin: Mandarinen kommer oprindeligt fra Sydøstasien, fra Kina og Filippinerne. Olien af mandarin ekstraheres af frugtens skal. Mandarinen har friske, søde og syrlige noter.

- Absolut af damascenerrose: Roserne dyrkes i Tyrkiet i Isparta-regionen, som også kaldes for ”verdens rosenhave”. Det botaniske navn ”Rosa damascena” kommer af byen Damaskus, hvor rosen påstås at have sin oprindelse. Absoluttet af damascenerrose har en fyldig blomster- og urteduft.

- Ekstrakt af vanilje: Vaniljens historie går helt tilbage til tiden mellem 1300- og 1500-tallet, hvor aztekerne opdagede og faldt for denne ”sorte blomst”. Den generøse, hypnotiske og fortryllende vaniljeduft lokker til nydelse. Den sensuelle vanilje skaber en mangefacetteret harmoni mellem sødt og varmt, brændte duftnuancer og skov.

- Ekstrakt af patchouli: Patchoulien kommer fra Sydøstasien og blev tidligt ført videre til Indonesien. Ekstraktet af den fremstilles ved hjælp af dampdestillation af de tørrede blade. Patchoulien dufter subtilt af skov og jord og er balsamisk, sød og urteagtig.
picto--40%
kr89,00 Normalpris
kr149,00
image-94839

REF : 94839
:
På lager
Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr445,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling