Eau de Parfum - Néroli
Eau de Parfum - Néroli
Zoom ind på produktet
Appelsinblomsterne plukkes i hånden ved daggry fra pomeranstræer i Tunesien. Man bruger både frugterne, stilkene og bladene – alt sammen for at give en unik tolkning af neroliolien.
BlomsterneI Néroli bruger man to ekstrakter af blomsterne: den æteriske neroliolie med blomsteragtige, friske og fine noter og selve appelsinblomsten med varme, honningagtige og sensuelle noter.

Bladene og frugternePomeranstræets blade og frugter giver et meget højkvalitativt citrusekstrakt og tilfører parfumen en sprudlende frisk følelse.
yves rocher
PARFUMØR: Véronique Nyberg
"Denne parfume er min hyldest til neroliolien.
Duftnoterne kommer fra alt det, man udvinder fra træet. I topnoten, en flygtig duft af en essens, som udvindes af frugten, og en essens fra bladene. Dette skænker den en smuk, sofistikeret friskhed, yderligere forstærket med bergamot. I hjertenoten er det blomsten, der kommer til udtryk – skinnende og sensuel takket være dens bestanddele og neroli. I basisnoten omgives man af moskusduftens bløde kærtegn. Navnet, formålet, duften, alt er harmoniseret. Flaskens rene farve er vigtig – den fører tankerne til en raffineret friskhed, til blomsterblade og udsøgt moskus.”
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Néroli, appelsinblomster, 50 ml

Eau de Parfum

Når de sarte kronblade på pomeranstræets blomster rammes af morgensolens første stråler, er det tid at plukke dem. Sammen med træets blade og frugt skaber de en ren og sofistikeret duft med friske topnoter, et sensuelt og blomstrende hjerte og en blød base med noter af moskus.

picto--40%
kr349,00 Normalpris
kr579,00
image-74330

REF : 74330

Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr6.980,00

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling