Kropslotion
Zoom ind på produktet
yves rocher
LAD DIG FÆNGSLE AF NATTENS MAGI
ET DU VÉTIVER
En glamourøs parfume, der oser af mystik og kvindelighed. Ultrafeminin nathyacint blandes med maskulin vetiver for en perfekt kombination af femininitet og styrke. I basen ligger den fængslende patchouli, der giver duften dens dybde. SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER er en glamourøs duft, der ikke efterlader nogen uberørt.

yves rocher
Marie Salamagne, parfumør, om sin nye duftkreation:

”Til denne nytolkning af SO ELIXIR for Yves Rocher ville jeg udgå fra skoven og blomsterne for at skabe en signaturduft med moderne sensualitet. Valget af nathyacint som topnote faldt naturligt, da den efter min mening er parfumeverdens mest glamourøse blomst med sine rige, kvindelige noter. Jeg ville også have vetiverens pulserende trænote med, mens jeg i basen valgte patchouli – en påmindelse om den oprindelige duft.”
So Elixir Purple Yves Rocher

Kropslotion - So Elixir Purple, blødgørende, nathyacint, 200 ml

Body Lotion 

Lad dig forføre af nattens magi med denne bløde, vidunderligt genfugtende kropslotion, som nænsomt stryger huden ind i blomster- og trætonerne fra parfumen SO ELIXIR PURPLE YVES ROCHER. Beriget med blødgørende økologisk sesamolie for en himmelsk fløjlsblød følelse.

Ingredienser af vegetabilsk oprindelse: økologisk sesamolie og kornblomstvand, æteriske olier fra bergamot, mandarin og patchouli.
picto--60%
kr71,60 Normalpris
kr179,00
image-65891

REF : 65891
:
På lager
Flaske: 200 ml pris per 1 l:  kr358,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling