Eau de Parfum - Rose Oud
Zoom ind på produktet
Essens
Essens af oud (agartræ)
Varme, kærtegnende og nærmest dyriske noter af skov og harpiks. En mangefacetteret, intensivt afhængighedsskabende duft, som giver en sanselig, mystisk karakter.

Essens af damascenerrose
Krydret, frugtagtig og urteduftende på samme tid – en feminin og opløftende note, som giver duften en frisk blødhed.
Secrets d'Essences

Eau de Parfum - Rose Oud, damascenerrose, 50 ml

Eau de Parfum

Annick Menardo er en passioneret parfumør, som henter sin inspiration fra naturen og sin omverden.

”Rose Oud byder på den velkendte, sagnomspundne orientalske essens af oud*, som tager dig med på rejse. Det er en afvekslende træagtig, dyrisk og gådefuld duftnote med en enestående styrke. For at tæmme den tilsatte jeg damascenerrose, som med sin sanselighed og struktur giver duften en sensuel afrunding.To kræfter – mørke og lys – tiltrækkes af hinanden for at danne en unik efterklang, selve kernen af sensualiteten. De ambraduftende noter af labdanum, krydret med accenter af spidskommen, forsegler blandingen og omslutter den med en generøs varme.
*agartræ

SECRETS D’ESSENCES, EN EKSKLUSIV PARFUMEKOLLEKTION
Secrets d’Essences er en unik kollektion af karakteristiske dufte, der bygger på de fineste og allermest sjældne naturlige råvarer. Parfumeseriens fokus ligger på dufte, som indgår i en stor tradition og er sindrigt komponeret af nogle af vores tids mest fremstående parfumører for at løfte grundlæggende følelser og æstetiske værdier frem.

Den perfekte parfume skal fremdyrkes. Det hele starter i jorden, hvor alt bliver til. Naturen er en luksus. Secrets d’Essences tager vare på det bedste af den i en unik kollektion af enestående dufte. Yves Rocher bruger de fineste naturlige råvarer for at frembringe de mest eksklusive ekstrakter og sammenfører dem med eliten af parfumeskabere. I denne eksklusive parfumekollektion har vores eksperter fokuseret på de essenser, som skaber parfumer af allerhøjeste klasse.

1 Bevarelse af naturen
Det tropiske agartræ, der stammer fra Sydøstasien og også kaldes ”ørnetræ”, lever op til det navn, som befolkningen har givet det. Når træet udsættes for påvirkninger udefra, som ofte er naturlige, forsvarer det sig ved at afsondre en meget velduftende harpiks over en periode. Denne har en duft, som er både træagtig og dyrisk. Agartræet dyrkes på Laos og har gennemgået de allerstrengeste kvalitetskrav til sporbarhed.

2 Beskyttelse af planteriget
Den naturlige afsondring af harpiks, som er meget værdifuld ved duftfremstilling, er meget tidskrævende, og det samme gælder den efterfølgende udvinding af den æteriske olie: Der kræves to måneders iblødsætning i vand efterfulgt af destillering i seks til syv dage. Den æteriske olies mangefacetterede accenter er yderst afhængighedsskabende og giver duften Rose Oud fra kollektionen Secrets d’Essences en rig og gådefuld dimension.

3 Ansvarlige indkøb
Yves Rocher samarbejder med en laotisk virksomhed og har direkte kontakt med familieplantagerne. Da det handler om en art, som er beskyttet i dag, kræves der tilladelse til fældningen og destilleringen af de plantede træer. Håndteringen er gennemtænkt og integreret for at sikre en holdbar tilgang.
picto--41%
kr379,00 Normalpris
kr639,00
image-79573

REF : 79573

Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr7.580,00

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling