Eau de Toilette
Zoom ind på produktet
yves rocher
AMBRE NOIR, Intensiteten fra mørke skove,
sensualiteten fra ambra.
Tonkabønnen har noter af ambra og vanilje. Yves Rocher har i denne duftserie valgt at bruge tørrede tonkabønner. Det absolutte, som er fremhævet, giver Ambre Noir sin specielle sensualitet – både intens og maskulin.

Patchoulien er en kraftig og træagtig note med indslag af jord, kamfer og tobak. Med sin æteriske olie får duften karakter og intensitet.

Noterne af vetiver er nuancerede: rå, men samtidig varme og tørre. Dens æteriske olie, med sin kraftfulde komposition, formidler en følelse af elegance.

AMBRE NOIR forener de intense trænuancer hos patchouli og vetiver med tonkabønnens mørke sensualitet. I hjertenoten af denne duft skjuler cedertræ og lavendel sig diskret og understreger duftens elegance.
yves rocher

Femina 21. marts 2013
yves rocher
HERREDUFTEN SOM ER UMULIG AT MODSTÅ

En ny kreation fra Christophe Raynaud, parfumør.

”Jeg ønskede at udtrykke mandens måde at forføre på. En bekræftelse af mandligheden, en rå tiltrækningskraft – men samtidig med en vis forfinelse. Jeg har udgået fra en lys og frisk bundnote for siden at kontrastere med sider, som er åbenlyst sensuelle, og som har noget mørkere i sig … Lysten til at skabe en slags rus, en duft som er umulig at modstå.”
Ambre Noir

Eau de Toilette 50 ml

Intens elegance med et strøg af mørk sensualitet

Udtryk dine maskuline sider med AMBRE NOIR, som forener de intense trænuancer hos patchouli og vetiver med tonkabønnens mørke sensualitet. I hjertenoten af denne duft skjuler cedertræ og lavendel sig diskret og understreger duftens elegance.
picto-best
kr299,00
image-38999

REF : 38999
:
På lager
Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr5.980,00

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling