Forføre
Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zoom ind på produktet
Moment de Bonheur Yves Rocher

Eau de Parfum - Moment de Bonheur Yves Rocher, rose, 50 ml

Den dejlige følelse af lykke

Bær en blomstret, livsbekræftende duft, som ånder af selvsikkerhed og kvindelighed. En af verdens absolut smukkeste roser, den sjældne Rosa centifolia, byder på en enestående duftoplevelse, som løfter alle sanser.

De friske grønne topnoter efterfølges af en fyldig, blomstret hjertenote, der er baseret på Rosa centifolia, som fører tankerne hen på honning, krydderier og sart, grønt løv. Endelig afrundes duften elegant af en levende basisnote af patchouli og cedertræ.

Duften har en grøn og frisk følelse i topnoten, og en blomstrende hjertenote baseret på Rosa centifolia fra Grasse, den bedste rosenkvalitet. Til hjertenoten anvendte jeg et absolut og et udtræk af Rosa centifolia. Rosa centifolia absolut har en fyldig duft, der henleder tankerne til honning, krydderier og grøn renhed. Rosa centifolia udtrækket blev valgt for dens mere krystalagtige note. Den er som et aftryk af selve rosen, og bevarer og formidler dens skønhed og underfundige kvindelighed. Efterfølgende anes en træagtig bundnote af patchouli og ceder, der giver en levende, vibrerende følelse og som afrunder duften på en elegant måde”.

Annick Menardo Parfymør OverviewMetadataObject InformationAnnotationsReferencesSync Status
picto--41%
kr319,00 Normalpris
kr539,00
image-33013

REF : 33013

Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr6.380,00

Produktet er udsolgt

Deres fordele  • Gratis fragt ved ordre over 199,-
  • 100% tilfredshed eller pengene tilbage
  • Masser af special- tilbud till lave priser
  • Sikker betaling