Eau de Parfum
Eau de Parfum
Zoom ind på produktet
yves rocher
ET HJERTE AF ROSE OG JASMIN
Skabt ud fra de karakteristiske blomsterduftende hjertenoter i Comme une Évidence: æterisk olie fra damascenerrosen og absolut af jasminblomst.

Æterisk olie af damascenerrose: Denne udsøgte rose kommer oprindeligt fra den tyrkiske provins Isparta. Den plukkes traditionelt i morgengryet og destilleres derefter for at frembringe en æterisk olie med honning- og frugtagtige noter.

Absolut af jasmin:Jasminblomsten, der stammer fra Indien, er den første blomst, som mennesket begyndte at dyrke. Dens absolut giver duften en sensuel og samtidig opløftende, lys følelse med søde og varme noter.
Comme une Évidence

Eau de Parfum 50 ml

L'Eau de Parfum Intense

En sensuel, mere intens tolkning af klassikeren Comme une Évidence Eau de Parfum. Bunden har fået ny dybde og varme med bløde, lidt søde noter, som mødes med originalduftens blomsterduftende hjertenoter af damascenerrose og jasminblomst. Følelsen af balance og harmoni er bevaret – en genkaldelse af tidløshed og fuldkommenhed.

”Denne nye parfume er en mere intens version af min originalkreation Comme une Évidence. Jeg har beriget den blomsterduftende hjertenote med solvarme noter, som gør duften dybere og mere sensuel. I bundnoten kommer den intense sensualitet frem takket være vibrerende noter af hvidt træ i kombination med fristende noter af brændte mandler. Dette intensiverer kreationens pragt og forstærker dens dybde og modernitet.”

Annick Menardo, parfumøren, som skabte den ikoniske Comme une Évidence Eau de Parfum
kr469,00
image-31321

REF : 31321

Sprayflaske: 50 ml pris per 1 l:  kr9.380,00

Produktet er udsolgt