Hjem > Kontakt os


KONTAKT OS

Har du et spørgsmål, som ikke passer ind i "Spørgsmål og svar"? Kontakt den rigtige afdeling direkte! Nedenfor finder du adresser til vores forskellige serviceafdelinger.

For at kunne behandle dit spørgsmål så hurtigt som muligt, oplys venligst emne for dit spørgsmål samt dine kontaktoplysninger (fornavn, efternavn, adresse, kundenummer).Kontakt kundeservice - Klik her
Har du spørgsmål, som vedrører din bestilling, retur eller bytte af produkt? Eller undrer du dig måske over noget på din faktura? Kontakt Yves Rochers kundeservice: klik på ovenstående adresse og opgiv emnet for din e-mail samt nøjagtige kontaktoplysninger (fornavn, efternavn, adresse, kundenummer). Så kan vi behandle din forespørgsel hurtigere og give dig et svar inden for 5 dage. Du kan også nå os på telefonnummer: 33 33 04 70. Vores åbningstider: mandag - fredag 8.00-18.00, lørdag 09.00-14.00 søndag lukket.

Skønhedsråd - Klik her
Behøver du råd om, hvordan du skal anvende en bestemt creme, lotion eller makeup?
Klik på adressen ovenfor for kontakt med vores skønhedseksperter, som giver dig et personligt svar på dit spørgsmål og information om hvilke skønhedsprodukter, som passer bedst til dine behov. Du skal vide, at vi lytter til dig, så tøv ikke med at diskutere produktidéer eller andre forslag du har!


Job hos Yves Rocher - Klik her
Hvis du leder efter et nyt job og en ny udfordring, kan Yves Rocher være stedet for dig.
Send din ansøgning via e-mail til jobs@yves-rocher.se, så hører du fra vores personaleafdeling så hurtigt som muligt.
Op

Naturen og Yves Rocher - Klik her
I 50 år har naturen været inspirationskilden til Yves Rochers skønhedsprodukter. Derfor er miljøbeskyttelse og miljøpleje vigtige spørgsmål, som står Yves Rochers hjerte nær. Hvis du vil vide mere om Yves Rochers kontinuerlige engagement, klik på linket og skriv til os!


Ris og ros - Klik her
Har du nogle ideer eller synspunkter, som du vil dele med os? Så skriv til os!
Fortæl hvad du synes om Yves Rochers hjemmeside, dens indhold og form. Dine meninger og forslag er vigtige for os - de hjælper os til at blive endnu bedre!