ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Comme une Evidence Homme

Styrken i en duft med noter af blomster og træ
3 produkt(er) blev fundet
Comme une Evidence Homme

Comme une Évidence Homme, elegant og maskulint velduftende produkter til ham. Med noter af blandt andet bergamot, sort peber og essens af guajaktræ.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Comme une Évidence Homme, elegant velduft til ham

Comme une Évidence Homme er herreprodukter, der er kendetegnet ved en maskulin elegance med den friske og kraftfulde duft med indslag af træ. Måske bliver dette dit nye favoritprodukt?

Seriens Eau de Toilette er skabt af en af vores parfumører, og den tager udgangspunkt i unikke og naturlige råvarer: De elegante og træagtige noter kommer fra vetiver* og guajaktræ, den sprudlende friskhed fra bergamot og heden fra sort peber. En frisk duft med indslag af træ. Suppler gerne den elegante parfume med en dejligt velduftende hair & body-wash fra samme serie.

*Vetiver er et græs, og man udvinder parfumeolien ved at tørre rødderne og derefter destillere. Den ravfarvede olies duft beskrives som jord- og træagtig med indslag af harpiks og en sød-sur røget duft.

Det er vigtigt for os hos Yves Rocher at bruge ingredienser af naturlig oprindelse i vores formler og at begrænse vores påvirkning af miljøet. Comme une Évidence Homme er serien til den bevidste mand.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.