ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Årets julekollektion er en stjernestrålende kavalkade af spændende nyheder og elskede klassikere i unikke limited edition-udgaver. Find dine favoritter blandt sæsonens velduftende serier, der tæller Milky Almonds, Juicy Berries, My Wonderful Shea og My Shiny Vanilla.

I årets makeup-lancering finder du blandt andet favoritter fra vores læbestift- og neglelaksortiment, men også spændende nyheder, som farvestrålende øjenskyggepaletter i unikke farvekombinationer. Gå heller ikke glip af vores ikoniske bedst sælgende parfume, Comme une Évidence, i en fantastisk limited edition-udgave.
Black Week-tilbuddet gælder ikke på disse produkter:

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)
Juicy Berries Duftlys
Juicy Berries Duftlys

Juicy Berries Duftlys

70 g


89,00 Kr
Milky Almonds Duftlys
Milky Almonds Duftlys

Milky Almonds Duftlys

Jar
70 g


89,00 Kr

Christmas Collection – juleprodukter limited edition

 

Julens fortryllende tid står for døren, og vi har dækket et julebord med dejlig botanisk skønhed. I årets julekollektion finder du produkter, som passer lige så godt til din egen ønskeliste som til at forære til en, du holder af. Opdag årets to velduftende nyheder – sprudlende Juicy Berries med frisk duft af tranebær og Milky Almond med de milde noter af mandel. Nyd vores duftsæt i limited edition-udgaver, og slip din fantasi løs med årets øjenskyggepaletter, der giver mulighed for utallige farvekombinationer. Forkæl den, du elsker, med årets smukke gavesæt, der både fås i ministørrelse og full size. Vinterens kollektion er smukt prydet med måneskinnets gnistrende stråler og nordlysets fortryllende dans, så den passer perfekt under juletræet.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.