ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Dette renseskum indeholder mikroalgen Tetraselmis, som har iltende egenskaber*. Den dyrkes på en bæredygtig og ansvarlig måde i havet ud for Bretagnes kyst. Skummet renser skånsomt, ilter og opfrisker huden perfekt, samtidig med at det fjerner urenheder og alle spor af makeup. Resultat: en blød og ren hud med en behagelig følelse. Fordele: - Den meget friske og luftige mousseformel gør huden blød, genfugtet og strålende smuk og giver en frisk følelse. - Bidrager til en øget respekt for naturen og er skånsom mod hudens pH-balance.

Best.nr.: F69457

Plante information
Mikroalgen Tetraselmis
Ilter huden opg giver styrke og beskyttelse

Luftforureningen i byen, stress, træthed og en intensiv livsstil kan være skadeligt for huden.
Det kan føre til, at huden får svært ved at ånde, mister sin glød og bliver mere og mere udtørret, for hver dag der går. Vores forskere inden for Skønhed fra Planteriget er blevet inspireret af havets rensende kraft og har derfor udvalgt mikroalgen Tetraselmis for at hjælpe huden med at beskytte sig mod skader, der forårsager, at den ældes før tiden. Mikroalgen Tetraselmis vokser i havet og har iltende og antioxidative egenskaber*.

Disse mikroskopiske organismer flyder på havoverfladen og producerer ilt. Deres fotosyntese er særligt effektiv, fordi de lever på grænsen mellem vand og luft. Dyrkningen sker med en 100 % naturlig metode i en bioreaktor ude på havet ud for Bretagnes kyst. Denne teknik gør det muligt at kontrollere og balancere dyrkningen, så man kan drage nytte af mikroalgens positive egenskaber, samtidig med at man bevarer den som en naturresurse. I den nye serie Pure Algue indgår mikroalgen Tetraselmis, som hjælper med at detoxificere huden. Seriens meget naturlige formler indeholder mellem 98 og 99 % ingredienser af naturlig oprindelse. Huden stråler af friskhed, når den får ilt, styrke og beskyttelse, som holder længe.
*Tests in vitro på ekstrakt af mikroalgen Tetraselmis.

Mikroalgen Tetraselmis
Anmeldelser
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.