ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Supercharged Plumping Serum

Huden bliver umiddelbart genfugtet, frisk og fyldig. Den føles fastere, for hver dag der går. Efter 6 uger er rynkerne blevet effektivt reduceret. Indeholder en koncentreret mængde Ice Plant* sammenlignet med vores øvrige produkter fra samme serie.

Anvendelse: Påfør to dråber serum med lette bevægelser over hele ansigtet, fra midten og udad, morgen og aften. Den meget friske gelé-konsistens trænger umiddelbart ind ved kontakt med huden.

Hvorfor Ice Plant og hyaluronsyre?
Vores biovidenskabelige innovation består af to aktive stoffer, der er af biobaseret oprindelse og har effekt mod rynker:
Ekstrakt af Ice Plant*, som stimulerer den naturlige produktion af hyaluronsyre** for at udfylde rynker***.
Hyaluronsyre, der er af naturlig oprindelse og udvundet via fermentering, og som bidrager til en perfekt genfugtning af huden, og på den måde reducerer rynker og fine linjer.

Vores Ice Plant kommer fra vores agroøkologiske plantager i La Gacilly, hvor den høstes en gang om året, når den er allermest frisk og indeholder den højeste koncentration af aktive molekyler.
Yves Rochers forskere har udviklet en teknik til botanisk kryoekstraktion. Det betyder, at udvindingen af ekstraktet fra vores Ice Plant sker, når den er i frossen tilstand, hvilket gør det muligt at frigøre og koncentrere kraften fra den nyligt høstede plante, idet de aktive stoffer bevares. Denne eksklusive og patenterede metode ligger bag vores nye botaniske ekstrakt, der er 100 % friskt og har alle sine aktive stoffer bevaret. Ekstraktet optages desuden let af huden og er uden konserveringsstoffer. Vores Ice Plant er UEBT-cerificeret****.

Formel testet under kontrol af hudlæger.

*Isurt
**Tests in vitro
***3 patenter i Frankrig
**** The Union for Ethical BioTrade Ekstrakt af Ice Plant* stimulerer den naturlige produktion af hyaluronsyre** for at udfylde rynker***. Hyaluronsyre gør huden fyldigere og glattere.
 

Best.nr.: F62162

Anmeldelser
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.