ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

City Detox Liquid Day Care

En flydende dagcreme, som detoxificerer huden, så den får smuk glød og føles frisk. Den innovative formel med mikrodråber bliver som vand i kontakt med huden.

Aphloia
Denne busk, som vokser i Madagaskars højland, er blevet udvalgt for sine exceptionelle reparerende og beskyttende egenskaber. Den har en enestående evne til at reparere sin egen bark, og i sine blade lagrer den et naturligt molekyle, som giver den effektiv beskyttelse mod ydre angreb.Ved hjælp af en eksklusiv, innovativ og 100 % naturlig udvindingsproces har vores forskere skabt en ultrakoncentreret ekstrakt med dette aktive molekyle, og den tilfører huden al den kraft, der findes i denne plante, samtidig med at man bevarer dens integritet. Den ultrakoncentrerede ekstrakt af aphloia trænger ind og spreder sig i hudens forskellige lag for en optimal og effektiv hudpleje.

Påfør 1-2 dråber i hele ansigtet hver morgen.

Testet under kontrol af hudlæger.

Indeholder mere end 93 % ingredienser af naturlig oprindelse.

MED en ultrakoncentreret ekstrakt af aphloia, som assimileres naturligt af huden, samt ekstrakt af moringa; begge er fremstillet med en 100 % naturlig udvindingsproces.

Flaske i glas, som kan genvindes, karton fra bæredygtigt dyrkede skove.
APHLOIA

BÆREDYGTIG PLANTEHÅNDTERING, som leder til øget respekt for mennesket og naturen.
Yves Rocher lægger stor vægt på at sikre planternes sporbarhed, og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 GRUNDPRINCIPPER:

1. AT HØSTE PÅ EN ANSVARLIG MÅDE
Yves Rocher henter sin aphloia fra en lokal virksomhed i regionen Moramanga på Madagaskar. Virksomheden tager stort hensyn til arbejds- og levevilkår for sine medarbejdere.

2. AT BESKYTTE PLANTERNE, FOR AT BEVARE NATURENS RESSOURCER80 % af den aphloia, som bruges i Yves Rochers laboratorier, høstes af kvinder, der er uddannet i den følsomme plukning af bladene. Plukningen sker således udelukkende i hånden og kun fra oktober til april, under regntiden, for at bladene lettere skal kunne gendannes.

3. AT TILGODESE LOKALBEFOLKNINGEN
Varemærket Yves Rocher støtter sin leverandør ved at deltage i finansieringen af industriel udrustning. Formålet med dette er at gøre det muligt, at vores samarbejdspartner i fremtiden kan forvandle planterne til ekstrakter lokalt og på den måde øge den merværdi, som skabes på stedet.

Vores daglige liv forløber i hurtigere og hurtigere tempo, og vi udsætter os for nye belastninger, som for eksempel forurening.Dette fremskynder hudens ældning.På Yves Rocher ønskede vi at finde en effektiv, vegetabilsk løsning, som reparerer huden og beskytter den mod disse skadelige effekter.Den naturlige ældning er en uundgåelig fysiologisk proces. Den ungdommelige huds bestandighed, gældende alt fra dens hudbarriere til dens kollagenstruktur, er stort set forudbestemt allerede fra fødslen.
Vores livsstil, vaner og det miljø, vi lever i, fremskynder ældningen og mangedobler tidens skadelige effekter på kroppen og specielt på huden.Synlig forurening, som du kan se på vatrondellen, når du fjerner makeup om aftenen, forhindrer huden i at ånde fuldt ud. Men forureningens skadelige effekter kan også være usynlige … Luftforurening i form af ozon, kulmonooxid og kvælstofoxid virker direkte eller indirekte oxiderende på vores celler (forandringer af proteinstrukturer, kvælning af celler etc.).
For at huden skal kunne bevare sin ungdommelige og smukke udstråling, er det derfor vigtigt, at man beskytter den mod forurening fra det omgivende miljø og reparerer den, når der opstår skader.

Test: Huden føles straks detoxificeret og ren*
90 % af kvinderne fik reducerede rynker**
*Tilfredshedstest for 120 kvinder i 28 dage.
**Klinisk studie på 20 kvinder. Umiddelbar reducering af rynkernes dybde med gennemsnitligt 12 %.Vegansk*
*Produkt uden animalsk indhold.

Format : Pumpeflaske

Best.nr.: F73687

Plante information
Aphloia
Beskytter og reparerer huden
Med en ultrakoncentreret ekstrakt af aphloia, som assimileres naturligt af huden, fremstillet med en 100 % naturlig udvindingsproces – patent i Frankrig. Denne aktive ingrediens kommer fra et dyrkningsområde på Madagaskar, hvor virksomheden udøves med respekt for miljøet.
Aphloia
Brug

Påfør 1-2 dråber i hele ansigtet hver morgen.

Anmeldelser
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.