ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Repair Comforting Shower Balm

Denne fyldige brusecreme med blød og behagelig konsistens indeholder mere end 2/3 vegetabilske olier og lindrer strammende hud. Forvandler brusebadet til en plejende stund, der giver huden lindring og næring.

Indeholder ikke mineralolie, farvestoffer og parabener.
Øko-tube med 25 % mindre plast end en standardtube.
Økologisk sheasmør – ansvarligt fremstillet i Vestafrika.

 

Format : Tube

Best.nr.: A35222

Plante information
Sheasmør
Giver næring og reparerer tør hud

Sheasmør
Bæredygtig plantehåndtering, som fører til øget respekt for mennesker og natur

Yves Rocher er meget omhyggelig med at sikre planternes sporbarhed og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 grundprincipper:

1. At høste på en ansvarlig måde
Sheasmør udvindes af sheatræets nødder i Vestafrika. Yves Rocher samarbejder med netværk af kvinder for at udvikle en produktion, der er certificeret økologisk.

2. At beskytte planteriget og mennesket
Sheatræet betragtes som helligt, og det er udelukkende kvinder, der må indsamle og bearbejde frugterne. I regntiden indsamler kvinderne de modne frugter, som er faldet ned på jorden. Derefter afskalles frugterne, og kernerne (nødderne) skoldes og lægges til tørre i solen, før de knuses, så man kan udvinde det værdifulde indhold. Arbejdet med fremstillingen af sheasmør bidrager til kvindernes frigørelse.

3. At bidrage til en mere retfærdig verden
For at støtte sine samarbejdspartneres økonomiske udvikling har Yves Rocher finansieret en produktionsenhed på 5 000 m² i Bougouni i Mali. Der afleverer kvinderne nødderne, som bruges til fremstilling af sheasmør.

Sheasmør
Anmeldelser
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.