ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

The Oxygenating Hydrating Mask

Denne ansigtsmaske indeholder mikroalgen Tetraselmis, der har iltende egenskaber*, og som dyrkes på en bæredygtig og ansvarlig måde i havet ud for Bretagnes kyst.

Den genfugter og styrker huden intensivt for at bringe dens naturlige glød frem.

Resultat: For hver dag bliver huden glattere, mere strålende og intensivt genfugtet.

Fordele: Den meget friske geléformel smelter ved kontakt med huden og gør den blød og genfugtet samt giver en frisk følelse.

Format : Tube

Best.nr.: F78085

Plante information
Mikroalgen Tetraselmis
Ilter huden opg giver styrke og beskyttelse

Luftforureningen i byen, stress, træthed og en intensiv livsstil kan være skadeligt for huden.
Det kan føre til, at huden får svært ved at ånde, mister sin glød og bliver mere og mere udtørret, for hver dag der går. Vores forskere inden for Skønhed fra Planteriget er blevet inspireret af havets rensende kraft og har derfor udvalgt mikroalgen Tetraselmis for at hjælpe huden med at beskytte sig mod skader, der forårsager, at den ældes før tiden. Mikroalgen Tetraselmis vokser i havet og har iltende og antioxidative egenskaber*.

Disse mikroskopiske organismer flyder på havoverfladen og producerer ilt. Deres fotosyntese er særligt effektiv, fordi de lever på grænsen mellem vand og luft. Dyrkningen sker med en 100 % naturlig metode i en bioreaktor ude på havet ud for Bretagnes kyst. Denne teknik gør det muligt at kontrollere og balancere dyrkningen, så man kan drage nytte af mikroalgens positive egenskaber, samtidig med at man bevarer den som en naturresurse. I den nye serie Pure Algue indgår mikroalgen Tetraselmis, som hjælper med at detoxificere huden. Seriens meget naturlige formler indeholder mellem 98 og 99 % ingredienser af naturlig oprindelse. Huden stråler af friskhed, når den får ilt, styrke og beskyttelse, som holder længe.
*Tests in vitro på ekstrakt af mikroalgen Tetraselmis.

Mikroalgen Tetraselmis
Anmeldelser
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.