ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse
Intense Hydrating Mask

Føles huden tørstig? Giv den et ordentligt skud fugt! Med denne intensivt genfugtende gelémaske bliver huden blød og fyldig med en frisk udstråling på blot 15 minutter. Beriget med saft fra planteriget, som indkapsler fugten for en både umiddelbar og varig effekt.

Bruges i ansigtet 2 gange ugentligt. Lad virke i 5 minutter og tør derefter af med vat.

Skønhed fra planteriget siden 1959®
• Formlen er testet under kontrol af hudlæge.
• Ingen animalske ingredienser.
• Vi gør en indsats for vores jord ved at anvende emballager af genvindelig karton fra holdbart dyrkede skove. Emballageteksterne er trykt med vegetabilsk farve. Ingen brugsanvisninger. Ingen plastindpakkede produkter.

Format : Tube

Best.nr.: F45294

Plante information
Plante info: Lønsaft

Plante info: Lønsaft

Saft fra planteriget, som indkapsler fugten
Saft fra sukkerløn og blå agave har vist sig at have fantastiske fugtbindende egenskaber. Derfor har Yves Rochers forskere inden for Skønhed fra planteriget valgt at bruge den i fugtplejeserien Hydra Végétal. Sammen med det patenterede vegetabilske stof, betaine, indkapsler saften store mængder fugt i huden, hvilket giver en varig, intensiv fugttilførsel (test in vitro) Fugten trænger ned i dybden af huden, gennem alle overhudens lag – selv de mest udtørrede*. Resultatet er en fyldigere, godt gennemfugtet hud, som stråler af skønhed.
*Test in vivo gennem Raman-spektroskopi

Saft fra planteriget indkapsler fugten og har en evne til at trænge ind i samtlige af overhudens lag. Den saft vi bruger, er desuden udvundet med en naturlig metode.
Brug
Anmeldelser
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.