25 % RABAT på et køb med koden APR25 Gælder t.o.m. 19/4. Gælder dog ikke Midseason Sale eller sæt og kan ikke kombineres med andre rabatkoder
Lige nu FRI FRAGT! 
Yves Rocher

Botanical Expertise - Feet

6 produkt(er) blev fundet

Botanical Expertise Feet er fodplejeserien, der plejer dine fødder med velgørende økologisk lavendel. Vælg mellem nærende fodcreme, fodpeeling og fodgelé.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Botanical Expertise Feet – fodplejeserien for fine fødder

Yves Rocher har udviklet en populær fodplejeserie med navnet Botanical Expertise Feet. Serien indeholder økologisk lavendel, der er dyrket i Sydfrankrig, og som hjælper med at pleje og forkæle dine fødder. Man glemmer ofte fødderne, men friktion, kulde og højhælede sko er bare nogle af de ydre faktorer, der kan gøre dine fødder triste, trætte og tørre. Eftersom dine fødder dagligt udsættes for belastende ydre påvirkninger, har vores forskere inden for plantebaseret kosmetik valgt en økologisk lavendel af fransk oprindelse for dens beroligende, reparerende og beskyttende egenskaber. Vælg mellem blødgørende fodpeeling, nærende fodcreme og svalende fodgelé. Glem ikke at smøre fødderne ind dagligt for at gøre dem dejligt bløde. Vi har også produkter, der giver dig den perfekte pedicure, så tjek serien Tools & Accessories, og hvorfor ikke male tåneglene med en flot neglelak? Forkæl dine fødder med produkter fra serien Botanical Expertise Feet, så de får en dejlig duft af lavendel!

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Vis mere