ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Her finder du vores bedste tilbud inden for krops- og hårpleje under Black Week. Gør gode fund i vores store sortiment og find dine nye favoritter.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)

Hårpleje Black Friday

Dit hår fortjener det allerbedste, så und dig selv produkter med naturligt aktive ingredienser. Uanset om du har tørt, fedtet, normalt, farvet eller skadet hår, så har vi produkter, der passer til netop dig. Prøv også vores populære shampoobarer fra serien Green Heroes, der tager ekstra hensyn til miljøet. Vores faste shampoobarer fås i fire varianter til forskellige behov: glansgivende, nærende, skånsom og mod fedtet hår.

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvad dit hår har brug for, så prøv gerne vores hårplejeguide. Her hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt til din hårtype, dine ønsker og behov og skræddersyr en personlig hårplejerutine til dig. Så sig farvel til spaltede hårspidser, tjavset hår, livløst hår, kløende hårbund og skæl – du og dit hår fortjener det allerbedste!


Kropspleje Black Friday
Giv kroppen den kærlighed, den fortjener. På Black Friday finder du masser af tilbud på kropspleje hos os på Yves Rocher. Dette er det perfekte tidspunkt at fylde dit lager med toiletartikler, lotion, sæbe og andre hverdagsprodukter. Prøv blandt andet vores koncentrerede brusegeléer, takket være deres koncentrerede formel rækker indholdet i en 100 ml-flaske lige så længe som indholdet i en almindelig brusegelé på 400 ml.
 

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.