ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

Brug dagligt en skånsom rensegelé, som renser effektivt og fjerner makeup fra dit ansigt. Geléen føles opfriskende, uden at den tørrer huden ud.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)
Sorter efter relevans

Huddiagnose på 2 min

Huddiagnose på 2 min

Rensegelé ansigt

Hvad er en rensegelé?

En rensegelé eller ”cleansing gel” har en geléagtig konsistens og bruges sammen med vand til daglig rengøring af ansigtet. Du kan med fordel bruge rensegelé både om morgenen og aftenen for at holde dit ansigt rent.

Hvad er fordelen ved rensegelé?

Rensegelé bruges, hvis man gerne vil have en frisk, opkvikkende og effektiv rengøring. Din hud renses, bliver blød og føles ren og behagelig. Samtidig slipper du for alle spor efter makeup og overskydende talg.

Forskellige produktserier med rensegelé

Vi har rensegeléer til forskellige hudtyper. Serien Pure Algue tilfører huden ilt takket være mikroalgen Tetraselmis og giver en opfriskende og detoxificerende effekt. Denne serie passer til dig, der har normal og kombineret hud.

Serien Pure Mentheindeholder botaniske ingredienser som opfriskende økologisk pebermynte, der renser i dybden. Her finder du produkter, som peeler/eksfolierer, men samtidigt renser skånsomt. Resultatet er en grundigt renset hud, hvor hudorme successivt mindskes. Vi har også produkter, der giver en matterende effekt, så du får et mat resultat uden urenheder. Serien passer til dig, som har fedtet til kombineret hud.

Hvis du har tør hud, foreslår vi i stedet rensemælken fra serien Pur Calendula.

Vores rensegeléer giver dig en ren hud, uden at huden dermed tørres ud, idet produkterne er skånsomme mod hudens pH-balance. Produkterne inden for kategorien rensegelé fås i forskellige størrelser, så de passer til netop dine behov. Prøv også gerne vores effektive renseskum!

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.