ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0

RENSEPRODUKTER

36 produkt(er) blev fundet
RENSEPRODUKTER

Et vigtigt trin i din hudplejerutine er et passende renseprodukt. Pas godt på din hud, som dagligt udsættes for snavs og forurening.

Sorter efter
Sorter efter
Sorter efter relevans
Sorter efter bedste karakter
Sorter efter navn (A-Z)
Sorter efter navn (Z-A)
Sorter efter pris (laveste først)
Sorter efter pris (lhøjeste først)
Sorter efter relevans

Huddiagnose på 2 min

Huddiagnose på 2 min

Renseprodukter til ansigtet

At rense ansigtet er et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, for at huden skal have det godt og se sund og frisk ud.

Hvorfor er rengøring af huden vigtig?
Fordi din hud dagligt udsættes for belastninger som snavs, forurening og andre urenheder, har den brug for lidt ekstra omsorg. Renseprodukter til ansigtet bruges for at fjerne makeup og rense huden i dybden og forberede den til det næste trin i din hudplejerutine. Uanset hvilken hudtype du har, og hvordan din hud føles lige nu, kan du finde en rens, der vil hjælpe din hud med at vise sig fra sin bedste side.

Du kan få flere forskellige slags renseprodukter
 Vælg mellem olie, gelé, rensemælk, renseskum, micellevand og ansigtsservietter. Find den bedste rens til netop dine behov og din hudtype. Hvis du skal finde en ansigtsrens til tør eller sart hud, er det vigtigt at vælge en rens, der er fugtgivende. Tør hud kan ofte føles stram, så vælg gerne en olie eller rensemælk, der føles blid mod huden og efterlader en behagelig følelse. Til fedtet og kombineret hud skal du bruge et produkt, der renser i dybden og fjerner overflødig olie og snavs. Vælg gerne en mousse eller gelé, som ikke tilfører så meget fugt. Fokuser på de mere fedtede områder i ansigtet, som panden og hagen, når du renser huden. Moden hud har brug for en rens, der fokuserer på anti-aging og arbejder i dybden. Fugt er også vigtig for moden hud, idet linjer og rynker ofte opstår på grund af tør hud. Det er også vigtigt med produkter, der beskytter mod ydre påvirkninger.

Vis mere

  • 100% vegetabilske
    ingredienser

  • 60 hektar
    økologiske plantager

  • Øko-designede produkter

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.