ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Soothe Foam Mask

Denne ansigtsmaske med økologisk kamille beroliger huden med det samme og mindsker ubehag, som stramhed og stikkende fornemmelse i huden. Den omsluttende og mousselignende konsistens smelter på huden og giver den en blød, glat og skøn følelse.

Fordele: Glat og blød konsistens. Formlen er testet under kontrol af hudlæger. Indeholder helt naturlige og økologiske aktive stoffer. Formlen er naturligt farvet af planteekstrakt. Genanvendelig tube og låg.

Anvendelse: Påfør et tyndt lag i ansigtet to gange om ugen og lad masken virke i 10 minutter. Tør ved behov overskydende produkt af med et fugtigt stykke vat. Undgå øjenkonturen.

Format : Tube

Best.nr.: 26769

Plante information
Økologisk kamille
Genfugter og beroliger sart hud
Kamille (Matricaria chamomilla) I La Gacilly, hvor varemærket Yves Rocher en gang blev skabt, forener vi menneskelig og økonomisk udvikling med miljøudvikling og har en bæredygtig plantehåndtering, der bidrager til øget respekt for mennesket og naturen. I vores botaniske have med over 1 500 plantearter har vi skabt et rigt økosystem med cirka 60 hektar økologisk dyrkede marker for mere end 20 år siden, og det er her, vores fabrikker ligger.
Økologisk kamille
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINCOCO-CAPRYLATE/CAPRATECHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER WATERHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILBUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTERMETHYL GLUCOSE SESQUISTEARATEPENTYLENE GLYCOLPROPYLENE GLYCOL.ZEA MAYS (CORN) STARCHSODIUM POLYACRYLATE STARCHPARFUM/FRAGRANCEMALTODEXTRINCAPRYLYL GLYCOLXANTHAN GUMCAPRYLHYDROXAMIC ACIDLIMONENECITRIC ACIDCARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACT1,2-HEXANEDIOLROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACTLINALOOL10328v0

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
opdag sortimentet
Botaniske ansigtsmasker

Mask & Scrub Collection

Botaniske ansigtsmasker

Fire botaniske ansigtsmasker, der er fulde af naturens kraft.
De naturligt farvede ansigtsmasker stimulerer sanserne med de behagelige konsistenser og vidunderlige dufte.

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.