30% RABAT på hele dit køb! Angiv rabatkoden XMAS30 i indkøbskurven t.o.m. 15/12 (gælder ikke makeup, sæt & Dagens Låge).

HUDTYPE

Hos Yves Rocher finder du ansigtspleje med naturlige ingredienser fra planteriget tilpasset til netop din hudtype. Find dine favoritter i dag!
57 produkt(er) blev fundet

Forskellige hudtyper har forskellige behov

Vi har alle en specifik hudtype, hvilket medfører forskellige behov. For at kunne vælge de rigtige produkter til netop din hud og gøre det på den bedst mulig måde, skal du vide, hvilken hudtype du har. Når du lærer din hud og dens behov at kende, bliver det lettere for dig at vide, hvad den behøver. Vi hos Yves Rocher tilbyder flere hudprodukter, der dækker forskellige behov. Vi ved, at ingen hud er præcis som en anden, og at behovene skifter med årstiden. Hvis du bruger det forkerte produkt til en bestemt hudtype, kan det forværre din hud i ansigtet, hvis du allerede har problemer. Det bedste er at undersøge dit ansigt, efter det er renset, så er det nemmere at afgøre, hvilken hudtype du har. Både normal, tør og fedtet hud har brug for genfugtning for at have det godt. Hvis du har sart hud, har du brug for produkter, som beroliger og er skånsomme, og har du problemer med bumser og synlige hudorme, har vi effektive produkter, der hurtigt giver resultater. vi har desuden ansigtsprodukter med anti-age-effekt til hudtyper som den modne hud.
Dine preferanser angående din integritet, personvern og bruk av cookies
Hos Yves Rocher bruker vi cookies fra første- og tredjepart for å forbedre din opplevelse og gi deg personlige tilbud.
Klikk her for mer informasjon