50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Hudplejesæt

Yves Rocher tilbyder flere hudplejesæt, som er tilpassede forskellige hudtyper. Kom i gang med en ny ansigtsrutine og plej din hud i dag.
34 produkt(er) blev fundet

Hudplejesæt tilpasset din hud

At købe et hudplejesæt er perfekt for dig, som vil starte på en ny hudplejerutine eller prøve et nyt varemærke. Vælg blandt nogle af vores mest solgte og populære produktserier. Vi har sæt af produktserier som Hydra Végétal, Sebo Végétal, Anti-Age Global og Riche Crème med flere. Sættene er sammensat af udvalgte ansigtsplejeprodukter, der passer godt at bruge sammen. Noget af det bedste ved vores hudplejesæt er, at du får flere produkter samtidigt og på den måde kan komme i gang med en ordentligt ansigtsplejerutine. Når du plejer dit ansigt, vil du få en hud med flottere udstråling, og en hud som føles mere behagelig. Måske har du en god ven, som snart har fødselsdag? Eller måske en kæreste, som du vil forkæle? En del af vores hudplejesæt er pakket i fine æsker, hvilket gør dem til en populær gave at forære væk. Det værdsættes af mange at få alt det, de har brug for til en ansigtsrutine, derfor er et hudplejesæt den ultimative gave.