ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

The Orchard Balm

Denne fyldige hudcreme indeholder et koncentrat af aktive stoffer fra økologisk æble og en blanding af olier, blandt andet æblekerneolie. Denne alsidige, plejende creme giver næring i dybden og beskytter tør og sart hud. Cremen passer til hele familien*, uanset hudtype. Passer perfekt efter solbadning eller barbering takket være den beroligende effekt.

Fordele:
- Giver næring og fugt til skæg, negle og læber.
- Fyldig formel, som smelter på huden.
- Føles skøn ved anvendelse og gør huden blød og behagelig.
-Giver huden en let og dejlig duft af æble.

Anvendelse:
Påføres punktvis og kan bruges på alle kroppens tørre områder; ansigtet, læberne og hårspidserne.
*Fra 3 år

Best.nr.: 90307

Plante information

Økologiske æbler

Nyd de skånsomme og velgørende produkter med en dejlig duft af æble.

Famille BIO er vores økocertificerede serie til hele familien. De aktive ingredienser giver huden et værdifuldt tilskud af vand, fibre, mineraler og polyfenoler, samtidig med at den får en dejlig duft af æble. Formlen er tilpasset sart hud, uden at den går på kompromis med oplevelse, effektivitet eller resultat.

Vores grundsætning er at drage nytte af naturens ressourcer uden at forstyrre dens balance. De aktive ingredienser fra æble i Famille BIO’s produkter kommer fra forædlet genbrug gennem et samarbejde med lokale ciderbryggerier i Bretagne. På den måde drager vi nytte af de nærende og velgørende stoffer, som stadig findes i æblerne, efter de har været igennem bryggeriet. I stedet for at de smides ud, får æblerne nyt liv og bidrager til skånsomme, fugtgivende og velduftende produkter til hele familien.

Økologiske æbler
Ingredienser

List of ingredients :

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OILGLYCERINPYRUS MALUS (APPLE) FRUIT WATER*BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*AQUA (WATER)PYRUS MALUS (APPLE) SEED OIL*PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*SODIUM COCOAMPHOACETATESCLEROTIUM GUMLACTIC ACIDPARFUM/FRAGRANCECHONDRUS CRISPUS POWDER (CARRAGEENAN)POTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCARAMELSODIUM GLUCONATESODIUM BENZOATECITRIC ACIDCITRIC ACID·* Ingrédients issus de l Agriculture Biologique

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Anmeldelser
Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.