50 % på et valgfrit produkt. Angiv koden NOW50
Gælder det første produkt i indkøbskurven, kun 1 gang pr. kunde og t.o.m. 28/2. Gælder for normalpriser og kan ikke kombineres med andre tilbud eller sæt.

Anti-pollution

Serien til dig, der bor og lever i storbyen. Produkterne indeholder naturlige ingredienser med fokus på at gøre huden modstandsdygtig mod forurening.
19 produkt(er) blev fundet
Natcreme

Natcreme

50 ml

199,50 Kr
399,00 Kr
-50%

Anti-polution mod forurening

Har du brug for ansigtspleje med funktionen anti-pollution, der beskytter huden mod forurening og for tidlig aldring? Vores forskerer inden for Skønhed fra Planteriget har skabt hudplejeserien Elixir Jeunesse. Serien passer til dig, der bor i større byer, hvor luftforurening er almindeligt forekommende. Den botaniske ingrediens, som bruges, er Aphloia, da den har exceptionelle reparerende og beskyttende egenskaber. Vælg mellem dagcreme til normal hud, tør hud eller kombineret hud, styrkende natcreme, øjencreme mod mørke rande, micelle-gelévand, peelende rensegelé, ansigtsmaske eller serum. Alle produkterne har fokus på at modvirke forurening og sørge for, at din hud ser frisk og smuk ud. Vi har også sammensat færdige sæt, som du selv kan nyde godt af eller forære væk. Hudpleje med anti-pollution er utrolig vigtig for at beskytte din hud, både mod forurening, UV-stråler, træthed og stress.