ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Beskrivelse

Zero Blemish Gel Cream

Denne dag- og natcreme har en frisk og let konsistens, som får porerne til at trække sig sammen, gør huden mat og forfiner hudoverfladen.
Dæmper glans og giver en mat og jævn hudtone. Huden genfugtes i løbet af hele dagen. Dag for dag genfinder den sin balance og bliver renere og smukkere.

Format : Krukke

Best.nr.: 39979

Plante information
Boreal Tea-pudder
Dæmper glans og giver huden sin balance tilbage

Vores forskere inden for Skønhed fra planteriget har udvalgt Boreal Tea-pudder, som afbalancerer huden og virker i dybden for at dæmpe glansen, neutralisere ujævnheder og forfine hudoverfladen. Denne aktive ingrediens af 100 % vegetabilsk oprindelse er patenteret i Frankrig for sin effekt på fedtet hud.

Boreal Tea-pudder
Ingredienser

List of ingredients :

AQUA/WATER/EAUGLYCERINALCOHOLCOCO-CAPRYLATE/CAPRATEMETHYLPROPANEDIOLPOLYGLYCERYL-3 DICITRATE/STEARATEZEA MAYS (CORN) STARCHDIMETHICONEGLYCERYL STEARATEACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMERAPHLOIA THEIFORMIS LEAF EXTRACTLEDUM GROENLANDICUM EXTRACTACACIA SENEGAL GUMSALICYLIC ACIDZINC GLUCONATEPARFUM/FRAGRANCESODIUM HYDROXIDEXANTHAN GUMTOCOPHERYL ACETATEBENZYL ALCOHOLSCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT10179v1

For at få mere at vide om vores engagement og formler, besök#ViFortæller

Find mere information om vores ingredienser i vores ordliste

*Ingredienser af naturlig oprindelse
*Syntetiske ingredienser

Brug
Anmeldelser
opdag sortimentet
For en smuk, mat hud

Sebo Pure Végétal

For en smuk, mat hud

Afbalancerer huden og virker i dybden for at dæmpe glansen, neutralisere ujævnheder og forfine hudoverfladen. 100 % vegetabilsk oprindelse.

se produkterne

Øvrige kategorier
Produktet er tilføjet til din ønskeliste.Se min ønskeliste.